Sådan installeres en stikkontakt i et trægulv

August 25

Sådan installeres en stikkontakt i et trægulv

Visse elektrisk apparat steder i dit hjem kan kræve mere fleksibilitet end bare en almindelig stikkontakt. Store værelser eller andre applikationer kan bede om en outlet midt på gulvet, til at give magten fra nogen vægge. Heldigvis, tilføje en afsætningsmulighed for sal er ikke en vanskelig proces--den mest intensive del af jobbet kører muligvis den elektriske ledning under gulvet til den nye stikkontakt.

Instruktioner

Kortindgangsdør din bygning department til at bestemme de elektriske koder i dit område. Gulvet afsætningsmuligheder er en anden type end stikkontakter, normalt med en dækplade og forseglet for at undgå sikkerhedsrisici fra fugt. Køb den rigtige type gulv outlet boks, når du har fået koden krav for dit område, og alle gældende tilladelser.

•Locate stedet du ønsker at installere outlet, fra både over og under gulvet. Installere en etage outlet bør kun ske på en første sal, i et område, hvor sub gulvet er udsat fra neden i enten en kælder eller krybekælder. Installere en stikkontakt i et område, hvor gulvet ikke er tilgængelige bør kun udføres af en licenseret entreprenør, da det skaber særlige omstændigheder og farer.

•Drill en lille pilot hul i den træ gulv fra det rum, hvor du lokalisering forretningen ned i gulvet. Tegne omridset af det elektriske felt på gulvet med en blyant. Indeholder ikke flangerne eller nogen lip på den øverste kant af boksen, kun den ydre omkreds af boksen selv.

•Sæt jig så ind i den pilot hul, og skæres fra midten af det område, du har markeret til den ene side. Nu følger konturen med en stiksav og skære hul til feltet. Sæt boksen ned i hullet til at kontrollere, om pasform, og justere hulstørrelsen eventuelt kan ikke skære overskydende træ væk hvis boksen passer, bør du have ringe eller ingen hul omkring ydersiden af kassen. Ikke skrue boksen sted.

•Ansigt til kælderen eller krybekælder, og Vedhæft en kabelklemmen til slutningen af den elektriske ledning, der vil køre til din boks. Indsæt ledningen op i boksen, og arbejde tilbage mod dit kredsløb boks sikre ledning til dit gulv tværbjælke inden for 12 inches af den elektriske boks med wire hæfteklammer. Vær sikker på ikke at trænge wire med korte. Sikre ledning til gulv bjælker, som du flytter tilbage mod boksen breaker, således at det ikke hænge ned under gulvet og er sikret ud af vejen. Tilslut ikke wiren til boksen kredsløb.

•Return til det rum, hvor den elektriske boks er ved at blive installeret. Strip isolering fra den elektriske ledning; separate varmt, koldt og jorden ledninger; derefter vedhæfte dem til outlet beholderen i de korrekte placeringer, pr fabrikantens anvisninger. De fleste er standard og har en varm, kold og jorden skrue, der tillægger de tilsvarende ledninger.

•Skru outlet i sted, og fastgør dækslet til outlet, sikring af enhver pakning eller sæler, der indgår i samlingen. De fleste gulvet forretninger har hængslet dækker for plug beholdere til at holde væsker breder til dem.

•Drej sluk til boksen kredsløb, hvor du vil tilføje tråd til beholderen. Find den breaker, du tilføjer ledningen til, eller få den nye breaker, hvis du installerer en. Strip og vedhæfte ledningerne til breaker, tillægger jorden bus bar jordledningen, og fastgør breaker tilbage på plads på linjen breaker. Tænd for strømmen tilbage. Test din stikkontakt med en lampe eller andre små apparat at være sikker på, at det fungerer korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com