Sådan installeres en stikkontakt inde i et skab

April 11

Sådan installeres en stikkontakt inde i et skab

Du kan aldrig forudsige hvor du måske ønsker at have en stikkontakt, men der er en god chance for, at en dag vil du ønsker en et sted hvor der ikke er én. Hvis du har brug for en stikkontakt inde i et skab, kan du tilføje en af dig selv med lidt planlægning, nogle enkle redskaber og en grad af fornuft. Når planlægning for outlet, overveje placeringen af eksisterende forretninger--ved at trykke til en stikkontakt, der er vist direkte under din fryser vil du undgå, skulle skære igennem væggen board og studs når routing nye strømkablet.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til de kredsløb, du skal arbejde på dit hjem circuit breaker panelet.

•Tag skruer fra forsiden af en eksisterende stikkontakt, der er placeret under skabet hvor du vil installere den nye stikkontakt. Løsn og fjern skruerne på toppen og bunden af stikkontakten og tag forretningen ud af boksen bande så langt som du kan.

•Drill et hul gennem bagsiden af kabinettet, og væggen bag, på det sted, hvor du ønsker at montere det nye outlet

•Fish en ledning ned på væggen, indtil du når den eksisterende bande boks. Tape i slutningen af en længde på 14-2-kablet til wire og trække ledning op gennem væggen til hullet. Trække omkring tre inches ud af hullet i toppen.

•Klippe wire til længden på bunden og fjerne en halv tomme af isolering fra enderne af de sorte og hvide ledninger i kablet. Wrap den sorte ledning rundt messingskrue på switchen og den hvide ledning rundt sølv skruen. Skubbe forretningen tilbage i boksen bande og skru den på plads.

•Når wire i kabinettet i den bageste åbning af en metal bande boks. Placer boksen bande mod bagvæggen af kabinettet og skru den på væggen med træskruer placeret gennem hullerne til skruer i boksen bande.

•Sæt den sorte og hvide ledninger til messing og sølv skruer, henholdsvis, af den nye stikkontakt. Placer outlet i boksen og fastgør med skruer. Placer en dækning på stikkontakten. Aktivere bemyndigelse til at bruge outlet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com