Sådan installeres en støbejern badekar på krydsfiner undergulv

March 26

Sådan installeres en støbejern badekar på krydsfiner undergulv

Støbejern bøtter har eksisteret i mere end hundrede år og stadig i dag i moderne hjem installationer. Tag et kig på enhver støbejern badekar og grunden er indlysende: støbejern er holdbare, og vil ikke flex, vride eller knække, giver dig en balje, der er solid og stærk. Støbejern tilbyder også fremragende varme-bedrift egenskaber, absorberer den vand varme og afspejler det tilbage i vandet, da det køler. Det er også forholdsvis enkel at installere, i forhold til bøtter af mere moderne materialer, der kræver en vis mængde af forsamlingen. Bare få noget hjælp, fordi støbejern er tunge.

Instruktioner

•Test gulvets strukturelle støtte, medmindre badeværelset hviler over en betonplade foundation. Hoppe op og ned på gulvet for at teste for sponginess, og ser på gulvet bjælker i loftet over hvis det er muligt. Støbejern bøtter kan let veje hundredvis af pounds, selv uden vand eller beboerne, så etager over en kælder, yderligere historier eller forhøjede hjem muligvis yderligere gulvet afstivning ud over de eksisterende bjælker.

•Sister strøer i, ved siden af de nuværende strøer, hvis ordet forekommer fjedrende eller en visuel inspektion viser strøer afstand overstiger 16 inches. Vælg boards de samme dimension som de nuværende strøer--typisk 2 x 10 tommer eller 2 x 12 tommer-- og skåret til at måle den samme længde som de eksisterende gulv bjælker. Sted hver søster strøer ved siden af en original tværbjælke, der strækker sig over længden af det ovenstående, loft og drive søm eller skruer gennem for at knytte hver 8 inches. Sikre at den træ indramning på væggen kanter desuden.

•Dæk det eksisterende undergulvet med yderligere krydsfiner, hvis det gamle undergulvet er svage eller mindre end 1 tommer tyk. Måle og skære 1-tommer-tykke krydsfiner til at passe; medmindre du planlægger at opdele ordet omkring badekar til at gøre det muligt for en forskel i gulvet tykkelse, skæres nok krydsfiner for hele badeværelset. Søm eller skrue krydsfiner på plads hver 8 til 10 inches.

•Installer dit valg af gulvbelægninger hvis du installerer en fritstående støbejern badekar, såsom en klo-fod badekar. Bøtter, der hvile på gulvet behøver ikke gulvbelægning under. Følg installation retninger for gulvbelægning ønskes.

•Maneuver den nye badekar i badeværelset, at få det så tæt på sin endelige installationsmappe som muligt. Check at du har det pegede korrekt så afløb og VVS rør svarer til den retning, der er nødvendige på karret. Den sidste ting du ønsker er nødt til at trække det ud igen og flip karret rundt.

•Sæt enhver ben, afløb pakninger inde i karret, overløb forsamlinger, vandhaner eller andre dele, som anvist af fabrikanten. Læs produkt instruktionerne omhyggeligt før du tilføjer disse dele for at sikre en lækage-fri installation.

•Skub badekar på plads. Da støbejern er så tung, prøv at placere det på pap eller tynde træ løbere, hvis du arbejder i et lille område uden plads til at manøvrere. Når karret er på plads, lirke det op forsigtigt med en bestyrelse, der er placeret under bunden af karret. Slip løbere ud fra under karret og lavere position.

•Tilslut afløbsrør til badekarret afløb og vedhæfte vand vandhaner til varmt og koldt vand linjer. Konsultere en professionel blikkenslager, hvis du har brug for hjælp på dette punkt. Hver VVS installation er lidt anderledes, og undlade at forbinde VVS ordentligt kan skade dit gulv.

•Test VVS når du er færdig. Fyld din nye støbejern balje med vand langsomt, ser for eventuelle lækager eller tegn på strukturelle stress i gulvet. Hvis alt ser godt ud, er du velkommen til at teste dit badekar med en lang, varm bad.

Tips & advarsler

  • Mest moderne hjem kræver ikke yderligere gulv støtte, da moderne bygning kode kræver konstruktion, der umiddelbart står op til den vægt, der er involveret.
  • Skæres yderligere boards, af samme dimensioner som gulv bjælker, køre bredde-Wise mellem gulvet bjælker samt til at give endnu flere gulvet stabilitet.
  • Når det kommer til gulvbelægning, fører ved hjælp af skruer til bedre langsigtede resultater; negle har tendens til at vokse løs med tid, forårsager knirkende gulve.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com