Sådan installeres en stor Baseboard

October 11

Sådan installeres en stor Baseboard

Sokler give en dækker mellem de grimme huller mellem gulvbelægning og væg. De fleste mennesker forbinder nogen form for trim job med en high cost i penge, men med lidt tid og kræfter kan du installere din egen baseboard for en brøkdel af de omkostninger, som de fleste installationsprogrammer vil citere dig. Adgang til en miter så, en stud finder, og et sæt af håndværktøj er alt du behøver for at fuldføre dette lavpris-tilføjelsen i to til fire timer værd af arbejde.

Instruktioner

•Measure ydre af rummet. Tilføje 10 procent på toppen af din måling til at dække det affald, som du vil producere under installationen. Købe nok tømmer for at dække den længde, som du kom op med. Anvende en primer til trim, hvis det ikke blev primet på forhånd. Sand trim med et fint grus papir.

•Ansigt langs kanten af rummet med en stud finder, en blyant og en lineal. Gør et fint mærke på hver af de knopper over hvor toppen af trim igangværende at blive en gang installeret. Skære to små skrot stykker af trim med 45-graders facetter på hvert stykke. For at facet et stykke af trim, justere din gering sav til 45-graders mærket, stå trim op mod væggen og hold det fast. Skære lige ned gennem trim. Sætte din skrot stykker på plads før opskæring hvert af dine faktiske trim stykker. Scraps vil give dig en god idé om de ændringer, der skal gøres.

•Measure fra det ene hjørne til det andet at finde ud af længden af baseboard skal være. På brikken baseboard måler til det lange punkt på stykker, der vil en indvendig hjørne og foranstaltning til den korte punkt på dem, der vil til en ekstern hjørne. En indvendig hjørne dannes når to vægge går til hinanden, ligesom på de fire hjørner i en firkantede rum. En ekstern hjørne dannes når en mur synes at vende et hjørne, typisk omkring nogen toiletter, der blev sat til rummet. Den lange din facet er den smalleste del af din facet cut og slutningen af din brik. Den korte punkt er starten på enhver facet cut.

•Klippe din trim stykke og sikre, at den korte punkt er lige på hvor væggen vender hjørne på en ekstern hjørne. På en indvendig hjørne, den lange punkt bør være tæt mod væggen, der er vinkelret i forhold til trim. Skubbe baseboard fast mod gulvet og slå et søm nær toppen af bestyrelsen på en af stud varemærkerne. Slå et søm tæt på bunden af den samme stud mark. Fortsæt denne proces langs hele stykke af trim. Gå tilbage og drive søm ind med et søm punch langt nok, således at lederne er helt sænket i. Fortsæt denne proces for resten af trim i rummet.

•Sæt kit i alle de sunkne søm huller. Tilføje nok kit, så det kommer ud af hul lidt, og tør overskydende væk med en våd klud. Efter kit har tørret, gå tilbage over trim og maling eller pletten det til det udseende, du ønsker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com