Sådan installeres en stueetagen badekar

March 17

Installerer nyt badekar i stueetagen er ganske vanskeligt. Du skal bruge en assistent til dette job, eller en professionel. Hvis den nye badekar er den samme størrelse som den gamle, er det ikke helt så vanskeligt som starter fra bunden, fordi rør og armaturer skulle justeres ganske godt. Hvis de ikke gør det, skal rørene ændres, før den nye karret er installeret. Du bliver nødt til at erstatte den gamle væg overflade eller lappe sig så at det hviler på kanten af den nye balje, når det er på plads. Bruge cement backerboard under enhver flise i området karbad, fordi drywall ikke støtte så meget fugt på sin egen.

Instruktioner

•Udskift nogen beskadiget gulvbrædderne og subflooring under og omkring området badekar.

•Build en understøttende træramme "skid" efter størrelsen af dit badekar. De nøjagtige dimensioner og instruktioner skal medtages med nye karret. Nye karret er placeret inde i denne ramme.

•Construct en ny mørtel seng. Brug thinset mørtel eller beton, følge vejledningen på pakken. Gøre mørtel sengen 1-2 inches tyk.

•Indstil badekar i sted og samle Badekar afløb forbindelser. Du skal bruge en hjælper til at gøre dette, som badekar er meget tung. Sæde i afløbet i blikkenslager er kit og tryk det på plads. Stramme SI fælles landbrugspolitik. Hvis lift stangen til afløb topper har en anhængertræk, drej for at justere linket så proppen er sat korrekt i afløbet åbning.

•REFIT eller reseal lækager og rør til adresse. Installer hane og brusebad inventar. Brug fælles sammensatte på gevind til at forsegle dem. Spænd på skjoldet med en sætskruen. Skrue på varme og kolde håndtag. Check for utætheder og ombygning hvis nødvendigt.

•Seal karbad surround med caulk og vandfast silikone. Sørg for at ingen vand udsivninger bag armaturer til at forårsage vandskader. Hvis du skal udskifte drywall, anvende nye gipsvægge, tape, sand, og afslutte væggen. Hvis du bruger fliser, anvende cement backerboard først og derefter lægge fliser.

Tips & advarsler

  • Kontakt din by bygning Institut for at få en tilladelse og finde ud af byggeri-koder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com