Sådan installeres en Swag lampe

October 6

En swag lampe tilbyder overhead, opgave eller almindelig belysning, og er et godt alternativ, når du ikke har loftsrum til rådighed til at installere permanent belysning i dit hjem. Du kan hænge en swag lampe overalt i dit hjem, forudsat der er afløb til power lampen. Du kan oprette en swag lampe fra næsten enhver vedhæng lys ved at købe en swag lampe kit fra enhver home-forbedring center.

Instruktioner

•Skub en stud finder på tværs af loftet til at lokalisere loftet bjælker i området hvor du ønsker at installere en swag lampe. Mark placeringen af tværbjælke med malerens tape.

•Drill en pilot hul i loftet tværbjælke ved hjælp af en 3/16-tommer træ bore bit. Twist swag krog ind i pilot hul, indtil det sidder tæt mod loftet. Bruge en toggle bolt til at installere en swag krog, hvis du er afskåret fra lokalisere en tværbjælke. Bor et hul i drywall stor nok til at slå bolten med klap lukket. Tråd toggle bolt gennem åbningen og twist krogen indtil LUN mod loftet.

Hæng en anden swag krog nær væggen og ovenfor outlet hvor swag lampe stik i væggen. Gentag processen i trin 2 for at installere den anden krog.

Hæng din swag lampe kæde fra den første krog i højden, du ønsker. Drapere kæden fra den første krog og hænge kæden på den anden krog over forretningen. Sæt swag lampe i stikkontakten i væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com