Sådan installeres en tag bandagist at kode

November 25

Spær er robust skeletter af huset tagene. De er fremstillet i fabrikker, netop manipuleret til at modstå belastninger på et bestemt tag. Deres samlinger er fastgjort med stålplader kaldet gussets, som overlapper to forbindelsesstrækninger bestyrelser for at slutte sig til dem sikkert. Indre afstivning beregnes omhyggeligt for at støtte tag i al slags vejr. Korrekt installation er det sidste trin i indramning en robust truss tag.

Instruktioner

•Space spær efter specifikke bygning kode i en landestandard, typisk 24 inches på midten af truss bestyrelser; nogle høje vind eller tunge sne landestandarder kan kræve 16-tommer afstand for nogle tagene, men dette er ikke standard. Markere hætter på begge udvendige vægge til Broramme steder før du starter installationen.

•Measure 1 1/2 inches fra slutningen af tilbage væg med et målebånd og brug en blyant og hastighed square til at tegne en linje på tværs af væggen cap til at markere den første truss. Måler 23 1/4 inches og markere den udgående linje for den anden truss. Markere indersiden af denne truss 1 1/2 inches i. Måle 24 inches og markere den udgående linje for den tredje truss. Markere en linje 1 1/2 inches i og fortsætte ned tag, mærkning 1 1/2-inch truss steder hver 24 inches. Den sidste plads kan være lidt mindre end 24 inches.

•Erect spær starter bag på taget; producenterne skal levere to ende spær, som har mere vertikal afstivning end interne spær. Løfte en af dem på taget hovedet og har arbejdstagere på taget sat det oprejst. Bruge et niveau for at gå spær skal være helt lodret. Brace den første truss med 2 x 4 tommer boards naglet til Broramme og indsatserne i jorden uden for.

•Fasten til Broramme slutter til væg caps med tre indramning negle, toenailed diagonalt med en hammer, to på én side af bandagist, en på den anden. Opføre to flere spær, sæt dem plumb og bered dem med 1 x 4 tommer Åse naglet til ydersiden af spær. Arbejde ned tag, tilføje spær, sømning ender til vægge med tre negle og afstivet med Åse.

•Installer permanent afstivning, som varierer afhængigt af stilen af tag og spær. Bruge Åse forbinder bunden akkorder af spær, 2 x 4 diagonal seler binde klynger af tre spær sammen eller uanset afstivning system er angivet. Tjekke bygningsreglementer for detaljer for en landestandard; høj-vind områder kan kræve mere afstivning.

•Tilføj bandagist og orkanen klip. Truss klip er L-formet metal beslag, der fastgøres til top plader af indre vægge og bund akkorder af spær, generelt med skruer ved hjælp af en skrue pistol. Placer disse langs hvert sted, hvor en bandagist møder en indre væg topplade. Installere orkanen klip hvor spær hviler på udvendige væg caps. Bruge galvaniserede søm til at fastgøre disse til både brædder af væg caps og til Broramme akkord, der sidder på væggen. Brug mindst ét klip pr. truss ende; høj-vindforhold kan kræve to klip pr. truss.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com