Sådan installeres en termisk Cutoff i Sears Kenmore tørretumblere

September 22

Fremstillet af Whirlpool, omfatter Sears Kenmore bolig tørretumblere brand forebyggelse sikkerhedsanordninger kendt som termisk cutoffs. Hvis der er en bygge op af lint i tørretumbler er lint skærmen boliger eller udstødning udluftning, kan apparatet overophede, aktivering af den termiske cutoff. Som navnet antyder afskærer den termiske cutoff levering af elektricitet til varme mekanismer til at forhindre forekomsten af en appliance brand. Du skal erstatte aktiveret cutoffs for tørretumbleren til at producere varme igen. Installere en ny termisk cutoff i din tørretumbler Kenmore tager mindre end en time.

Instruktioner

•Fjernelse faren for elektrisk skade ved at frakoble din Sears Kenmore tørretumbler før du forsøger at installere den termiske cutoff. Slukke gasforsyningen, hvis det er relevant. Sikre, at du har afbrudt alle elektricitet og gas, før du fjerner enhver tørretumbler paneler.

•Tag off kick bundpanelet adgang til tørretumblerens termiske cutoff; to metalclips, beliggende 4 inches i fra siderne af panelet, hold panelet på forsiden af tørretumbler kabinettet. Tryk på metal clips med en spartel eller flathead skruetrækker indtil panelet frigiver; sæt den til side. Den termiske cutoff er bag bagpanelet i nogle Kenmore tørretumbler modeller. Fjern skruen på hvert hjørne til gratis panelet.

•Locate termisk cutoff på eller nær de tørretumbler blæser boliger. Identificere den termiske cutoff; kigge efter en lille plast komponent med en ledning forbundet til hver ende. Træk forsigtigt på ledninger til at afbryde dem fra defekt cutoff. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne skruen i midten af komponenten. Kassér den gamle cutoff, men bevarer skruen.

•Installer nye termiske cutoff i din tørretumbler. Hold komponenten til tørretumbleren og genindsætte skruen du bevaret. Spænd skruen med skruetrækkeren. Vedhæfte ledninger til enderne af cutoff og installationen er fuldført.

Tips & advarsler

  • Erstatte panelet du fjernet for at få adgang til de termiske cutoff i din tørretumbler. Linje op siderne af bunden sparke panel med sider af tørretumbler kabinettet; Anvend moderat pres til panelet, indtil de metalclips engagere. For at erstatte bagpanelet, blot indsætte de fjernede skruer og spænd dem.
  • Du forsøger at installere en ny termisk cutoff, mens tørretumbleren er tilsluttet kan resultere i meget alvorlig skade. Følg passende sikkerhedsforanstaltninger for at holde apparatet reparationsprocessen så sikkert som muligt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com