Sådan installeres en termostat til køleskab Frigidaire

May 7

Hvis din Frigidaire køleskab ikke vil bo på den korrekte temperatur, sin termostat muligvis defekt. Du kan spare penge ved at erstatte den ødelagte termostat dig selv i stedet for at betale en reparatør. Før du installerer en ny termostat, rengøre kondensatoren spoler og trække i køleskabet et par inches væk fra væggen eller i nærheden af kabinetter. Dårlig luftstrømmen kan forårsage temperatur problemer, der svarer til en svigtende termostat.

Instruktioner

•Åbn fryseren og køleskab døre og temperatur kontrolboksen Søg efter. Hvis du har en side-by-side køleskab, er denne boks normalt placeret i den bageste del af fryserum. Kontrolboks i en fryser-on-top model kan være placeret under panelet gulvet i kølerummet eller tæt på bagsiden af fryserum.

•Tag køleskabet og fjerne fødevarer eller stativer, der kan blokere for din adgang til termostaten. Fjern beholde skruer, der tilsluttes indersiden af køleskabet temperatur kontrolboks.

•Tag den eksisterende termostat, hvis dette er en udskiftning job. Spring dette trin, hvis din Frigidaire køleskab ikke har en tidligere installeret termostat. Trække ledningerne fra den gamle termostat med nål næse tænger. Løsne eventuelle skruetvinger eller klip, der sikre termostat til fordamperen tube, derefter trække termostaten ud af kontrolboksen.

•Locate den opretholder klip eller klemmer der forbinder termostaten på indersiden af temperatur kontrol boks eller fordamper tube. Sæt termostaten på plads og sikre relevant klip eller klemmer. Vedhæfte den elektriske ledninger til terminaler om den nye termostat.

•Udskift temperaturen kontrol boks og spænd på fastholdelsesfaktorer skruer. Stik den køleskab netledningen tilbage i stikkontakten og erstatte alle stativer, du fjernede. Vente på køleskabet til at nå den ønskede temperatur før du udskifter fordærvelige fødevarer elementer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com