Sådan installeres en Tin loft Over en Popcorn loft

November 4

Popcorn texturering er en fælles proces anvendes på lofter til at bryde op en ellers flad konturløse overflade. For at skabe look, sprøjte installatører bits af tekstur på loftet for at skabe små fremspring form lofter overflade. Efter maleri, loft ser ud som om det er små stykker af popcorn alle over det, ikke kun at bryde op fladhed, men gemmer sig nogen fejl i loftet samt. At fjerne bits af tekstur for at skabe et nyt look til dit loft kan være en rodet proces. Endnu en vellykket fjernelse kan forårsage skader på loftet, der kræver gips. Heldigvis er det muligt at flise over popcorn ved hjælp af tin loftplader, uden at fjerne tekstur. Det sparer dig tid og mulighed at nyde det store udvalg af tin fliser tilgængelige.

Instruktioner

•Sæt en dråbe klud over gulvet i rummet hvor du installerer loftet. Sætte på ansigt åndedrætsværn og beskyttelsesbriller. Feje popcorn loft med en kost til at fjerne enhver løs texturering øjeblikket. Dråbe klud vil gøre oprydning lettere.

•Drej off elektricitet til det rum, hvor du installerer panelerne fra boksen breaker for dit hjem. Fjerne alle armaturer fra loftet ved hjælp af skruetrækkere. Sæt dem til side til senere geninstallation.

•Measure hver væg på kanten af loftet med et målebånd, og derefter placere en mark på den nøjagtige midten af hver bruger et stykke kridt. Fastgør den ene ende af en chalkline til en af mærkerne på loftet ved hjælp af en tack. Streng linje over loftet, indtil du kan placere det på den modsatte væg mark. Holde linjen mod loftet og trække strengen kridt lidt fra loftet. Frigive strengen, således at det rammer det loft overflade, forlader en mark. Gøre begge sæt af vægge for at skabe et kors med linjerne møde i midten af rummet.

•Measure afstand fra loft til væggen, der er længde af den nederste del af tin gesims stykker. Gesims stykker er den støbning, der omgiver de tin paneler på toppen af væggene, skaber en kant til loft stykker. Mark denne afstand med kridt rundt om hele væggen, markerer om hver to fødder. Nail træ batten støtte strips til crown gesims til væggen omkring kanten af loftet, således at bunden af træ udvider til niveauet af dine mål. Fastgør afsats på bunden af gesims strips, så de passer over bunden af træ batten stykker. Nail gesims stykker til træ lægterne hver 6 inches og tack toppen af gesims stykker til loftet ved hjælp af Krydsegenskaber negle delvist naglet gennem flange åbninger i kanten af gesimser.

•Sæt den første flise i et hjørne lavet af de tilsvarende kridtstreger på tværs af loftet. Påfør et lag af silikone klæbestof på bagsiden af fliser til at holde det fra bøjer engang naglet på plads. Tryk på flise stramt til loftet, ved hjælp af en af vinklerne lavet af to kridt linjer som en guide.

•Applicer klæbemiddel til næste flise og placere omhyggeligt flise mod den første, matcher den mandlige side af flise med den kvindelige side af den tilstødende fliser. Midlertidigt nail flisen på plads med Krydsegenskaber negle, delvist naglet gennem fliser. Fortsætte med at lægge fliser, arbejder udad fra center til yderkanten af loftet, indtil du ikke længere kan placere hele fliser mellem den sidste flise i rækken og gesims. Placer ikke fliser over huller i loftet for inventar på dette tidspunkt, forlader rum ledig. Tack ikke kanten tættest på gesims på plads.

•Klippe fliser for placering over armaturet huller. Måle afstanden fra kanten af den sidste flise placeret og armatur hul i loftet. Måle diameteren af hullet og skære et hul i en flise med tin snips, der er den samme diameter. Teste snit ved at placere flise uden lim på plads. Et godt snit vil sidde med hul i flise matching, i loftet. Bruge et kompas til at få en præcis beskæring, hvis det er nødvendigt. Installere armaturet-ready flise, som du gjorde de normale fliser.

•Measure de resterende hul før gesims omkring de placerede loftplader og skære fyldstof paneler 1 tomme bredere end den målte plads til at passe mellem fliserne og gesims. Filler paneler er paneler med et lille mønster, der holder den sidste række fliser ser pæn uden at skulle skære tin fliserne til at passe. Fjerne de tacking negle fra gesims stykker og skub panelerne fyldstof mellem tin flisen kant og kanten af gesims.

•Nail fyldstof fliser på plads ved hjælp af en luft-drevne brad driver med T-form brads. Placer brads gennem brad huller i kanten af fliserne og gesims kanter. Fjerne resten af tacking negle ved hjælp af et par tænger. Erstatte de tacking negle med brads at holde fliserne sikkert på plads.

•REINSTALL inventar taget fra loftet til slut op loft flise installation oparbejde, og derefter returnere magt til rummet fra boksen breaker.

Tips & advarsler

  • Popcorn tekstur påføres dit loft før 1980 kan indeholde asbest. Teste et lille udsnit af materiale med en certificeret lab før du fjerner enhver løs bits.
  • Bære en ansigtsmaske, beskyttelsesbriller og arbejdshandsker, når du installerer fliser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com