Sådan installeres en Toilet Bolt

March 19

Sådan installeres en Toilet Bolt

Installere et toilet bolt er en meget nem projekt. Hvis du installerer på toilettet for første gang, bør det tage dig ingen tid overhovedet. Dog hvis du erstatter en toilet eller reparere en, vil du først nødt til at fjerne gamle toilet. Ét skridt at huske er: hver gang du fjerner et toilet, du skal sætte en ny voks ring på det, før du geninstallerer det. Giv dig selv om en time eller to at installere bolte og installere på toilettet.

Instruktioner

•Drej off vandet på ventil bag toilet. Hvis du installerer et nyt toilet, vil vandet ikke blive hooked endnu, så du kan springe dette trin og trin for at fjerne toilettet.

•Flush toilet og springet ud som meget vand som muligt. Derefter skru flex vand linje, der går fra linjen kobber vand til toilettet. Holde nogle klude handy, så der vil stadig være lidt vand i linjen.

•Tag toppen af toilet tank så det ikke få slået og brudt. Derefter skru møtrikkerne holder på bolte i bunden af toilettet med en skruenøgle. Hvis de er på for stramt, spray med WD-40 og lad det sidde på dem i 15 minutter eller deromkring. Hvis de stadig ikke vil rokke sig, kan du nødt til at skære boltene med en nedstryger, lige under nødder. Fjerne nødder.

•Lift på toilettet off de resterende bolte og placere det op og ned på et stort stykke pap, så du ikke skader på toilettet eller gulvet. Skrabe ned af den gamle voks ring med en spartel. Spray området med en lille WD-40 og aftørre ren med en klud. Derefter rengøre igen med varmt vand og en klud.

•Tag de plast ihændehavere off af bolte, og tage bolte ud af flange. Ren flange godt med en regelmæssig husholdningsbrug renere og en klud. Hvis der er en masse af de gamle voks ring fast på flangen, kan du nødt til at skrabe det ud først.

•Sæt nye bolten i åbningen i flangen på én side, og slip den plast keeper over det at holde det på plads. Gentag for anden siden. Placer din svensknøgle og skruetrækker på gulvet på begge sider af flange til at vise placeringen af bolte. Dette vil hjælpe dig med at line op på toilettet, som du lægger det tilbage ned på bolte, da det er svært at se dem, mens du holder toilettet.

•Sæt den nye voks ring i bunden af toilettet. Tryk ned lige hårdt nok til at holde det på plads som du flip på toilettet, men ikke så hårdt at du fordrejer voks.

•Sæt toilet på flange ved foring op bolte til at komme igennem hullerne i toilettet base. Derefter sidde på toilettet for at presse voks ring på plads.

•Sæt nødder på bolte og stramme med hånden. Så spænd dem med en skruenøgle jævnt ved at gå frem og tilbage, stramning hver enkelt lidt ad gangen. Pas på ikke at overspænde, eller jer kunne knæk porcelæn toilet base. Dog skal de stramme nok så at toilettet ikke rock, eller det kan forvride den voks ring og lækage. Test ved at sidde på toilettet; Hvis den bevæger sig, stramme lidt mere.

•Reconnect flex line, eller hvis dette er et nyt toilet, installere flex linje ved at skrue ender på linjen kobber vand og toilet indtag. Drej vand ventilen tilbage på, og toilettet vil fylde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com