Sådan installeres en tørretumbler beholder

March 17

Elektriske tørretumblere kræver både 240-volt og 120-volt kredsløb for at arbejde. 240 volt bruges til at opvarme de elementer, der i sidste ende tørrer dit tøj og 120-volt kredsløb er nødvendig for at levere strøm til timere, buzzer og kontrol. Det betyder ikke, at du skal køre to uafhængige kredsløb, men. Alt, der kræves er en tørretumbler beholder fodret af en tre-dirigent wire eller 10 / 3g wire. Her er hvordan man wire en tørretumbler beholder.

Instruktioner

•Køre den ledning fra det elektriske panel til det sted, hvor tørretumbleren vil blive placeret. Tjek links i ressourcer nedenfor for hjælp til at køre wiren gennem loftet eller under gulvet hvis du har brug for.

•Du behøver ikke et junction box installeret når ledningsføring en tørretumbler beholder. Wiren feeds direkte i en stikkontakt og beholderen har en stor bagplade, der får fastgjort til væggen, så alt hvad du behøver at gøre er pull ledningen ud af væggen gennem et lille hul.

•Brug elektrisk wire stripper at skære den ydre beklædning af NM-kablet til en længde på omkring 6 inches. Forsigtigt skære væk den ydre kappe og papir isolator.

•Skub ledninger gennem den elektriske ledning stik og sikre stikket ved at stramme klemme skruer. Sørg for at det stik klemme strammer ned over afsnittet beklædt af kablet, ikke eksponerede ledningerne. Fjerne spændemøtrikken fra stikket.

•På tørretumbler beholder bolig, vil du se en knockout. Fjerne knockout og guide ledninger igennem den. Fastgør forbindelsesmodulet til boliger ved hjælp af spændemøtrikken.

•Line op boliger mod væggen, og sørg for at holde det niveau. Med en blyant, markere huller du vil bruge til at forankre beholder til væggen.

•Brug den Akku bore og bit for at bore små huller hvor du har markeret på væggen. Indsæt ankre og sørg for de er flugter med væggen. Line up tørretumbler beholder boliger over ankre og sikre boliger til væggen ved at køre skruer til ankre.

•Klippe din ledningerne så der er nok ledige kan tilsluttes det beholder terminaler. Brug wire strippere for at fjerne omkring 3/4 inches af isolering fra hver ledning.

•Tilslut den grønne eller nøgne kobbertråd til det grønne grundstødning skrue fundet på den beholder boliger. Forbind den hvide neutrale ledning til terminal med sølv skruen (dette er normalt byens terminal).

•Den sorte og røde ledninger få forbindelse til de andre to terminaler og det ligegyldigt, hvilken ledning går til hvilken terminal, som de er indbyrdes udskiftelige. Bare vær sikker på, at deres terminaler har messing eller mørkt farvet skruer, ikke sølv.

•Med ledningerne forbundet, simpelthen skrue dækpladen på beholderen boliger.

•Back på det elektriske panel, installere din 2-polet, 30-amp breaker i et tilgængeligt stik. Husk, at panelet er LIVE, så vær forsigtig!! Hvis du ikke føler dig tryg, med alle midler kalde en kvalificeret elektriker til at håndtere denne del af jobbet. Hvis du vælger at gøre det selv, gå videre med forsigtighed og være sikker på at forlade breaker, når du installerer den.

•Når nok kabel ind i panelet, så kan du nemt nå terminalerne på breaker. Følg den samme ledning stripping instruktioner som angivet i trin 3, med alle de ydre kappe fjernes fra sektionen wire inde i panelet. Brug en anden elektrisk ledning stik til at sikre kablet til den elektriske panel ved hjælp af en af de tilgængelige knockouts.

•Strip 3/4 inches af isolering ud af ledningerne og gør din forbindelser. Tilslut de grønne eller nøgne kobbertråd til panelets grundstødning bar og den hvide ledning til panelets neutral bar. De sorte og røde ledninger få forbindelse til de to tilgængelige terminaler på breaker. Sørg for at alt er stram og pæn, så tænde breaker.

•Back på den tørretumbler beholder, bruge din spænding testeren til at teste for magt. Hvis du indsætter en sonde i de udvendige to slots, bør du få en læsning af 240 volt. Hvis du indsætter en sonde i enten en af de udvendige slots og andre sonden i slidsen center til, bør du læse 120 volt. Hvis du får disse behandlinger, er din tørretumbler beholder klar til brug. Tilslut tørretumbleren og starte tørring af tøj!

•Don't glemmer at tilføje dit nye breaker oplysninger til din elektriske panel charter.

Tips & advarsler

  • Tørretumbler beholdere kan komme i mange forskellige stilarter. Nogle kræver en samledåsen til at være sikret. Denne vejledning indeholder connectivity instruktioner til den type, der ikke kræver en samledåse.
  • Hvis installeret i en garage eller kælder på murværk væggen, wiren skal køres til beholderen gennem EMT kanal og kanalen skal være fastgjort til væggen med murværk skruer og conduit stropper.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com