Sådan installeres en tørretumbler tromme Glide på en Maytag

October 9

Overdreven støj udsender fra din Maytag tørretumbler, såsom slibning, skrigende eller raslende og skader optræder på tøjet under tørring cyklus er symptomer på slidte tørretumbler drum glider. De to tørretumbler tromme glider støtte forsiden af tromlen på din Maytag tørretumbler tromme. De holde det fra hængende og tillade huller skal vises mellem tromlen og den forreste skilleplade. Når en eller begge af disse tromme glider mislykkes, udskiftning er nødvendig. Udskift og installere begge tørretumbler tromme glider på samme tid at undgå uens slid på glider og ekstra vedligeholdelse i fremtiden.

Instruktioner

•Tag din Maytag strømkabel fra 30-amp stikkontakten i området tøjvask.

•Find de to Phillips-head skruer, der holder bunden af tørretumbler frontpanelet på tørretumbler kabinettet. Disse to skruer er placeret på højre side og venstre side af frontpanelet omkring 6 inches op fra gulvet. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne disse to skruer.

•Grab i bunden af forreste panel på begge sider og løft, roterende panelet ud. Dette frigiver de to klip forbundet til toppen af frontpanelet fra toppen af tørretumbler kabinettet og udsætter skottet og døren skifte ledninger.

•Note beliggenhed i to ledningerne er tilsluttet dørkontakt. Brug fingrene til at trække wire-stik fra switchen på frontpanelet og fastholde klippet holde ledningerne til panelet. Flytte Maytag tørretumbler frontpanel ud af vejen.

•Find fire hex-head skruer, der holder skottet på forsiden af tørretumbler kabinettet. Skruerne er placeret i hver af de fire hjørner på skottet, vedhæftes sidepaneler af tørretumbleren som skottet. Bruge en møtrik driver til at fjerne skruerne.

•Træk skot fra tørretumbler kabinettet til at afsløre to tørretumbler tromlen glider fastgjort på indersiden nederst på skottet åbning. Flytte skottet til en robust arbejdsflade og fastsætte skottet med tromme glider opad.

•Note installation af den oprindelige tromlen glider på metaltromle glide parentes. Tromlen glide tillægger beslag gennem to pladser i hver ende.

•Skub op på den lille ende af tromlen glide under beslag til at frigive denne ende af glide. Grab glide med fingrene og twist det en fjerdedel af en tur til at frigive den T-formede ende af tromlen glide fra beslaget. Gentag med de resterende tromme glide og kassere begge.

•Sæt den T-formede ende af tromlen, udskiftning glide ind i beslaget. Twist tromlen glide en fjerdedel af en tur til at line det op med metal beslaget. Sæt den lille ende af glide ind i åbningen på den modsatte ende af beslaget.

•Anbring skottet på Maytag tørretumbler kabinet sikrer at nye tromlen glider sat under tørretumbler tromlen. Brug de fire hex-head skruer, du fjernes tidligere for at vedhæfte skottet.

•Reconnect døren skifte ledninger til dørkontakt på frontpanelet af tørretumbleren. Sikre skifte ledninger på fastholdelsesfaktorer klippet på frontpanelet før genmonteres panelet på tørretumbler kabinettet.

•Hold frontpanelet på en 45-graders vinkel til forsiden af tørretumbler kabinettet. Skub frontpanelet op under toppen af tørretumbler kabinettet, positionering klippene på frontpanelet bag slots på det øverste panel af tørretumbler kabinettet.

• Sæt to skruer i bunden af frontpanelet for at sikre panelet til kabinettet. Tilslut Maytag tørretumbler netledning til 30-amp tørretumbler stikkontakten i væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com