Sådan installeres en tørretumbler udluftningsanordning udstødning

March 29

Sådan installeres en tørretumbler udluftningsanordning udstødning

Tørretumbler udstødningsgas ventilationskanaler give ordentlig luftstrøm og omsætning for din tørretumbler. Den varme luft inde i tørretumbleren også samler op snavs og fnug som det cirkulerer. En tørretumbler udluftningsanordning udstødning tillader tørretumbler at udvise denne overskydende materiale ud af systemet. De fleste ventilationskanaler er lavet af enten plastik eller metal og oprette forbindelse til din tørretumbler udstødning slange med et spændebånd. Den tid det tager for at installere en tørretumbler udluftningsanordning udstødning varierer, afhængigt af wall materialet hvor du ønsker ventilen monteres.

Instruktioner

•Kontrollér lokale koder i dit område hvad angår tørretumbler udluftningsanordning højde. Nogle kommuner kræver, at udstødningsgassen være et bestemt antal fod fra jorden for at hjælpe med at forhindre den varme luft fra antændes brande.

•Sæt den tørretumbler udluftningsanordning på væggen hvor du vil udstødning til at være placeret. Ansigt udluftningsanordning mod dig, så at den cirkulære del af ventilen sidder flush på væggen. Spore omkring ventilen og tegne en retningslinje på væggen.

•Sæt en drill bit til Boremaskinen. Dette kunne enten være en murværk eller en standard bit, afhængigt af din væg. Bor et hul øverst i cirklen. Enten fortsætte bore huller langs omkredsen af cirklen, i beton, eller bruge det første hul som en forret til at skære ud af hullet med en stiksav.

•Sand ned i kanten af hullet med en fil.

•Ansigt til ydermur. Indsæt den tørretumbler udluftningsanordning udstødning ind i væggen, med den cirkulære ende først. Fortsætte forsigtigt skubbe det ind i væggen, indtil ventilen er flugter med den udvendige væg overflade.

•Applicer et par dråber skålen sæbe til den cirkulære del af ventilen. Glide i slutningen af de tørretumbler udstødning slange over udluftningsanordning slutningen. Sikker med et spændebånd, ved hjælp af tang eller skruetrækker, hvis nødvendigt.

•Køre den tørretumbleren og check for korrekt drift.

Tips & advarsler

  • Ovenstående trin er netop en retningslinie. Følg instruktionerne for din tørretumbler udluftningsanordning model.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com