Sådan installeres en træ Baseboard

April 23

Sådan installeres en træ Baseboard

Helt ny og frisk malet eller bejdset træ baseboard gør ethvert rum ser rene og organiserede. Installere baseboard trim kræver brug af en gering sav til at skære ned, der skaber ender der passer sammen pænt. Ved hjælp af fuld bestyrelser er altid målet, fordi de mindre splejsning gjort, den pænere det færdige produkt. Der er en række forskellige former og størrelser af træ baseboard supplement til ethvert rum indretning, og de er tilgængelige på de fleste hjem forbedring og bygning levering butikker.

Instruktioner

•Klart rummet af alle møbler og måle alle vægflader, der kræver baseboard trim ved hjælp af et målebånd. Husk at måle omkring hjørner ind i skabene og Subtraher for områder som døråbninger eller baseboard varmeapparat enheder. Tilføj yderligere 10 procent til din måling for at tage højde for affald eller unøjagtige målinger.

•Lay baseboard ud på savbukke og anvende maling eller pletten som ønsket. Det er lettere at gøre dette, mens baseboard er ned fra væggen, og blot udfylde huller og røre op frakker når du er færdig.

•Measure længden af væggen overfor døren. Hvis der er flere døråbninger, bruge den længste uafbrudte væg. Overfør måling til et stykke af baseboard og gøre en blyant skære linje. Placer bestyrelsen oprejst i en gering sav og skære en 45-graders vinkel på venstre side af brættet. Hvis bestyrelsen fuldstændig dækker væggen, skåret en 45-graders vinkel på den højre ende så godt. Hvis den højre ende af baseboard skod mod døren trim, skære det lige. For kører rundt hjørner, gøre en negativ 45-graders miter skåret, der strækker sig ud over kanten af væggen.

•Hold cut bord på plads og tillægger ramme eneste plade i væggen af hamren 1-1/4-inch efterbehandling negle ca hver seks inches langs dens længde.

•Klippe i slutningen af den næste bestyrelse til at matche spids vinkel af den tidligere bestyrelse til fortsat at arbejde omkring væggen. Installere negle og tilføje sokler, indtil hele rummet er færdig.

•Sæt et søm sæt mod lederen af hver søm og hammer forsigtigt det lige under baseboard overflade. Fyld hver lille hul med en prik af træ fyldstof og trække en spartel filler at gøre det helt flad. Fyld gering samlinger, der har små huller eller lidt-off nedskæringer med træ fyldstof og forme det med spartel samt. Tillad den træ fyldstof til at tørre helt.

•Applicer finish frakker af maling eller pletten til baseboards og lad dem tørre, inden batteriet isættes rummets møbler.

Tips & advarsler

  • Malede overflader, kan du bruge malbare caulk at fylde neglen huller og gering sømme.
  • Brug kun lige baseboard stykker og undgå enhver skæv eller tilhugget bestyrelser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com