Sådan installeres en træ fremstillet gulvbelægning

March 27

Fremstillede trægulve der ligner massivt træ gulve, idet du installere det i kurser med et gulv hæftemaskine, med sider af bestyrelserne låsning sammen via en fjer og not system. Forskellen er, at fremstillede gulv er normalt en træ komposit toppet med en færdig træ lag, hvilket gør bestyrelser tyndere, ranke og nemmere at arbejde med. Det er stadig vigtigt at efterlade et tomrum mellem kanterne af det nye gulv og væg til tillader træet at udvide med klima-variationer.

Instruktioner

•Lay gulv følte over hele gulvet i lidt overlappende rækker, starter langs den ene væg og arbejde din vej på tværs. Skær hvert kursus til at passe med din hobbykniv. Vedhæft den til gulvet med en standard korte pistol, skyde i staples hvert par fødder.

•Indstil Start løbet af gulvbelægning langs start væg, med de rillede sider af boards mod væggen og sidder en halv tomme fra det. Låse brædderne sammen ende til ende og sikre dem til undergulvet med en trim sømpistol, skydning negle i toere hver fod. Skær den sidste bord af kurset på en gering sav til at passe.

•Gentag for tre flere kurser gulvbelægning, låsning de lange kanter af brædderne sammen langs tunge og not og trim-sømning dem gennem øverst.

•Indstil op den pneumatiske hæftemaskine efter der er nok gulv lagt til at rumme det (normalt tre eller fire kurser). Indstille hæftemaskine oven på den afslappede gulvbelægning og skyde gennem sider af den nye bane, med hæfteklammer går i på en nedadgående vinkel lige over tungen. Sat en hæfteklamme hver fod.

•Build på tværs af gulvet med gulvet hæftemaskine, kursus af kursus, skærebrætter for enden af hvert kursus med gering så til at passe. Holde et 1/2 tomme hul på alle sider af gulvet.

Uddelingen de sidste tre eller fire kurser med din trim sømpistol. Når du er for tæt på væggen for at fortsætte med at bruge ordet hæftemaskine. Skær den sidste kursus langs boards' længde på en bordrundsav, så de passer mod muren mens et 1/2 tomme hul.

•Installer gulvet trim, ved hjælp af din gering så og trim sømpistol, der dækker op 1/2 tomme huller omkring kanterne.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse mens der skæres, sømning og hæftning bestyrelser.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com