Sådan installeres en transport samling på en garageport

March 5

Transport samling, eller vogn, er del af garage åbneren er knyttet til den kæde, der bevæger sig frem og tilbage til at hæve og sænke døren. Installation opstår typisk når garage åbneren er først samlet, men du kan være nødvendigt at gå gennem processen en anden gang hvis vognen er beskadiget. Enhver større producent lægger transport på en anden måde, så nogle instruktioner kan variere en smule.

Instruktioner

•Gather på indersiden og ydersiden stykker af transport hvis du ejer en håndværker garage døråbner og slip dem indeni hinanden. Loop på siden af det lille stykke stikker ud af stikket i siden af den større stykke. Find bolte og skiver nødvendigt at knytte transport til kæden.

•Sæt et par låsning tænger over ophør af styreskinnen og slip transport på den modsatte side. Senere når du vedhæfter transport til motoren, skrue gevind slutningen af kæden, komplet med indre møtrik og stjerneskiven gennem loop på siden af vognen. Disse trin gælder for håndværker modeller-springe dette hvis du ejer en anden model.

•Hook andre typer af transport assemblies ved at skrue de gevindskårne ende af kæden ind i løkken på toppen af mekanismen. Sted den ydre møtrik på den modsatte side af sløjfen til kæden at give tråden noget at greb. Spænd ydre møtrikken for at øge kædespændingen. De fleste dåseåbnere kommer med transport pre samlet og hooked på guide rail.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com