Sådan installeres en trappe gelænder på vægge

June 25

Selvom mange trapper gelænder på den åbne side af trappen, er det klogt at have en gelænderet ned i væggen side af trappen, også. Rækværk er lavet af træ, plast og metal, der kan være farvet eller malet for at matche en rummets indretning. Med alle disse muligheder, det er ikke svært at finde et rækværk, som du kan lide-- og ved at tage det skridt for skridt, projekt for at installere væg-gelænder er ikke ud over anvendelsesområdet for mest-det-selv-ter.

Instruktioner

•Decide hvor højt du vil placere trappe gelænder. Hvis du har en eksisterende rækværket, måle, hvor højt det er fra gulvet. Brug denne måling til at måle fra toppen af hver trapper og sætte en blyant mærke på væggen i den korrekte højde.

•Anvend en lang stribe af malerens tape til at "forbinde prikker" eller blyant mærker, at sikre at blyant mærkerne er synlig på den øverste kant af båndet og at båndet er lige. Bruge en lineal til at kontrollere, at din tape gør en lige linje.

•Køre den en stud finder ned længden af båndet og gøre en lys blyant markere hver gang du finder en mur stud. Find stud på toppen af trappen, hvor rækværket vil begynde. Placere et gelænder beslag på det tidspunkt og bruge en plan for at sikre det er placeret korrekt. Gøre en blyant mærke på væggen gennem skruehullerne af beslaget.

•Anvend en lille bore bit at gøre pilot huller i de afmærkede skruehullerne i den første mur stud. Placer beslaget på væggen og bruge en skruetrækker til at vride skruerne pilot huller. Stram skruerne i stutteriet, så at beslaget er solidt fastgjort til væggen. Gentag denne procedure for at placere parentes hver 4 eller 5 fødder, og sørg for den laveste beslag er placeret nær slutningen af rækværket.

•Sæt den træ gelænder på beslagene og justere det, så toppen af gelænder og bunden af rækværket er lige langt fra de øverste og nederste beslag. Brug drill gøre pilot huller gennem beslaget huller til den nederste kant af rækværket. Indsætte skruer gennem hvert beslag og ind i rælingen, at sikre, at skruerne er indstillet i hele vejen og rækværket er fast holdt på plads.

Tips & advarsler

  • Hjælper det for at have to personer til at fuldføre dette projekt, især hvis rækværket er meget lang. Nogle metal rækværk har parentes indbygget, så alt du skal gøre er at skrue den nederste del af beslagene til væggen.
  • Det er meget vigtigt, at du Skru beslagene til væggen studs og ikke bare i drywall. Hvis et rækværk er kunne holdt op med kun drywall, tungt pres på rækværket rippe gelænder beslag fra væggen og resultere i skader.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com