Sådan installeres en trappe Runner på snoede trapper

November 2

Sådan installeres en trappe Runner på snoede trapper

Tæpperne trappen giver mening af flere grunde: mindske indvendig støj, bevare træ finish og mindske farerne ved faldende er alle gode argumenter for tæpper trapper. Lige trapper velkommen "vandfald" tæpper; en enkelt kontinuerlig længde tæppe flyder fra et trin til næste. Snoede trapper nuværende mere udfordringer og dækkes bedst ved hjælp af metoden "cap-og-band", hvor stykker af tæppe skåret for hver slidbane og riser, imødekommende vender og vinkler og at levere holdbare, monteret dækker.

Instruktioner

•Beginning på toppen af trappen, måle en trappe slidbane eller landing og overføre måling på bagsiden af et stykke tæppe med markør eller kridt. Måle så at tæppet bliver flush til væg og kurve helt over slidbanen. Skære tæppe ved hjælp af et tæppe kniv, ikke en all-purpose hobbykniv og en metal lineal for de bedste resultater.

•Measure, snit og sikre tackless tæppe strimler på bagsiden, sider og front af slidbane med en hammer. Fastgøre tæppet til tackless strimler.

•Measure og afskårne stykke behov for riser under den gulvtæppe slidbane. Nogle gør-det-selv foretrækker at tæppe alle slidbaner, så alle dem der vågner. Hvis dit tæppe har nogle bulk til det, vil dette system fungere bedre end procedure slidbane-riser-slidbane-riser.

•Measure, snit og sikre tackless tæppe strips til at holde band stykke til trappe riser. Gå videre til den næste slidbane eller riser.

Tips & advarsler

  • Tillad en ekstra værftet tæppe til begynderheld, når du køber. Når du markerer målinger af en uregelmæssig form på opbakning fra tæppe, er det nemt at få vendt rundt. At vide du har plads til fejl vil hjælpe dig med at arbejde mere trygt. Gøre en mat ud af dine rester i slutningen af jobbet.
  • "Tackless" tæppe strimler faktisk har små stifter i dem, et par til at sikre strip til trappe og et større antal til at sikre på tæpperne. De kaldes "tackless", fordi de lader dig installere tæppe uden at knytte det direkte til trapper med synlige stifter.
  • Undgå indviklede mønstre eller kanter, når du vælger tæppe til cap-og-band installation. Matchende stykker af mønster og kanter kan blive en betydelig akkord. Undgå dybe-bunke eller shag tæpper samt; de gør hjem installation en brydekamp; forkert installeret, kan de øge faren for falder på trappen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com