Sådan installeres en trappe Runner uden at beskadige gulvet

November 18

Sådan installeres en trappe Runner uden at beskadige gulvet

En trappe runner forbedrer udseendet af trappen og tilføjer varme til rummet. Det også bevarer overfladen af træ, laminat eller flise trapper fra skader og giver en blød, støjsvag polstring for dem stigende eller faldende trappen. Indstilling puder på hvert trin før tæppe installation hjælper med at reducere støj og beskytter løber mod for tidlig slitage. Du behøver ikke at beskadige din trappen, når du installerer en runner; med omhyggelig forberedelse og de rigtige redskaber, kan du installere den dekorative endnu praktisk finish samtidig bevare integriteten af trappen.

Instruktioner

•Measure bredden på trappetrin slidbane og optage den. Også måle bredden på den trappe runner. Subtrahere runner bredde fra slidbanens bredde og dividere resultatet med 2. Ved hjælp af en blyant, markere dette resultat indad fra slutningen af hver slidbane, hvor det opfylder riser.

•Klippe en tackless stribe for hver slidbane to inches kortere end runner's bredde med plademetal klip.

•Spread en strimmel på en trappe slidbane flugter de mærker du har lavet ind fra kanten. Space denne strip 1/4-inch fra hvor slidbanen tiltræder riser. Hammer et tæppe søm i hvert hjørne til at fastgøre den på plads. Gentag denne proces for hver trappe slidbane.

•Klippe stykker af tæppe puder tre inches længere end dybden af hver trapper slidbane men identiske i bredden til tackless strimler. Fordelt en pad på den forreste kant af en installeret tackless strip.

•Sæt 9/16-inch hæfteklammer hver fire inches i puden til at fastgøre det til kanten af slidbanen. Træk det stram samtidig udvide det over den forreste kant af slidbanen og indsætte hæfteklammer nedenunder til at fastgøre den. Fortsæt denne proces for at sikre puder til slidbaner.

•Indstil en indramning firkantet over den øverste kant af løberen og check om det er firkantet. Hvis kanten ikke er engang, markere en lige linje over ryggen af løberen og skær over det med et tæppe cutter. Ising en perle af tæppe lim over den skåret kant til at holde fibrene fra kommer løs.

•Unroll løber over trappen. Centrere det over den øverste riser, med sin henslængt mod forkant eller trappe kant kant. Centrere kanterne af runner mellem blyant mærker du gøre på slidbaner. Indsæt hæfteklammer gennem enderne og hver 4 inches i mellem at sikre den øverste kant af runner til riser.

•Køre den din hånd over runner til bunden af riser. Tryk på runner til tackless strip. En knæ kicker over midten af runner, og tryk på det med dine knæ til at stramme runner for striben. Flytte kicker hver tre inches på hver side af riser og Gentag processen for at fastgøre runner for striben.

•Sæt en hæfteklamme i runner i hver ende, hvor slidbanen og riser mødes. Fortsæt denne proces indtil du installere løberen langs trappen.

•Klippe runner på sidste riser så det falder ind under forkant. Anvende trælim over kanterne af runner og fastgøre den til den nedre side af forkant. Indsæt hæfteklammer i kanter at holde den nederste kant af løberen til riser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com