Sådan installeres en TV Wall Mount uden en Stud

February 2

Fladskærm TV er mange gange lettere end de tube-baserede modeller, der gik forud for det--gør vægmontering en farbar vej for en boligejer. At montere en fladskærm på et afsnit af en væg hvor der er ingen studs, brug låsning bolte placeret i væggen. Et par hardware forsyninger og nogle husholdning værktøjer vil være nødvendigt at montere fladskærme TV på væggen. Ingen specialiseret udstyr er nødvendigt.

Instruktioner

•Sæt TV wall mount mod væggen på den højde, du ønsker at placere fladskærms-TV. Tegne en prik på væggen gennem skruehullerne på mount med en blyant. Fjerne mount fra væggen. Bore et hul gennem hver af prikker på væggen med en bærbar boremaskine.

•Drej vingemøtrik på hver af de skifte bolte mod uret indtil det kommer ud i slutningen. Sted Vingemøtrikker til side. Placer en toggle bolt gennem den øverste venstre skrue hul på vægbeslaget. Skru vingemøtrik halvvejs tilbage på enden af bolten toggle med sider af vingemøtrik vender mod væggen. Gentag dette med andre skruehullerne på vægbeslag, skifte bolte og Vingemøtrikker.

•Sæt væg, der monteres mod væggen så hullerne linje op med enderne af skifte bolte på mount. Skub sider af vingemøtrik toggle bolt på den øverste venstre skrue hul sammen med fingrene. Indsæt vingemøtrik ind i hullet på væggen. Gentag denne fremgangsmåde med de andre Vingemøtrikker og de andre huller på væggen.

•Sæt et vaterpas mod toppen af vægbeslaget. Vinkel vægbeslag indtil boblen i vaterpass panel er foret mellem de to linjer på panelet. Hold vægbeslaget i denne position, mens skrue skifte bolte i væggen med en elektrisk skruetrækker. Fladskærms-TV kan nu knyttes til vægbeslaget.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com