Sådan installeres en udendørs væg plantageejer

September 30

Sådan installeres en udendørs væg plantageejer

Udendørs væg plantageejere forbedre udseendet af ydersiden af dit hus og tilføje farve og aroma til et bestemt sted. Disse planters kan monteres under en vinduesramme, på din grænse væg eller at skjule murværk med blomster eller blade. Du kan endda montere dem mod din terrasse eller dæk væg til at forbedre bremse appel. Købe en kvadratiske, rektangulære eller alle kantede-formet udendørs planter og bruge det til at dekorere din nøgne væg.

Instruktioner

•Measure planter, så måle og markere et passende sted for det på den udvendige væg. Hvis du installerer planter under et vindue, måle og markere midten af vinduet.

•Vælg inde i stuen i det valgte vindue og træk en elektronisk eller magnetisk stud finder på overfladen af væggen under vinduet. Markere stud steder--normalt på hver side og under midten af vinduet--med en farvet pen eller markør. Forlænge disse mærker omhyggeligt til vindueskarmen så de er synlige fra uden for.

•Lift planter mod vindueskarmen udenfor. Justere plantageejer, så dens centrum er direkte over den centrale mark i vindueskarmen. Også udvide side stud mærker i vindueskarmen til den øverste bagkant af plantageejer. Hold en tømrer niveau vandret på den øverste kant af planter for at sikre det er plan med i vindueskarmen. Lavere planter tilbage til jorden.

•Kontrollér størrelsen af lag bolte og indsætte et borehoved af samme størrelse i boret. Hold plantageejer fast, som du bore huller over mærker i ryggen. Blæse ind i hullerne til at fjerne indsamlede savsmuld.

•Hold planter mod vindueskarmen igen, Placer den, så at dens centrum er direkte over midten af vinduet. Udvide en markering eller farvet pen i et hul i bagkant og markere stedet på væggen. Det markerede sted vil være direkte over varemærket stud. Gentag fremgangsmåden på anden siden.

•Hold fast i plantageejer sted og indsætte boret i en af sine huller, så det trænger en stud mark på væggen og hele vejen igennem til stutteriet. Gentag fremgangsmåden for at knytte plantageejer til anden side stud. Lag bolte i hvert hul, og spænd med en skruenøgle.

Tips & advarsler

  • Vælg en plantageejer og montering hardware efter overfladen af væggen du monterer det på. Hvis væggen er hule blokke, Køb monteringsskruer således at skruerne trænge mørtel for at forhindre blokkene fra smuldrer, eller købe lag bolte og halte skjolde, hvis din væg træ eller er lavet af mursten.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com