Sådan installeres en udskiftning vindue i en mursten Facade

July 11

Sådan installeres en udskiftning vindue i en mursten Facade

Udskiftning af vinduer på en house hjælper med at opdatere sit udseende og øger sin energieffektivitet. Hvis du har fået en murstensfacade på ydersiden af dit hjem, er ændre windows ikke noget mere kompliceret, end det er på en ramme hus, fordi disse huse har også træ i nærheden af dør- og vinduesåbninger. Præcise målinger af vinduesåbninger sikrer dog vinduet udskiftning passer de trærammer. Når først installeret, forsegle vinduet udskiftning for at forhindre fugt, luft og snavs fra siver inde i huset gennem alle synlige huller i åbningen.

Instruktioner

•Udvide målebånd fra den ene side af vinduet til den anden for at bestemme dets bredde. Gøre dette på tværs af bunden, center og top, optager den mindste måling.

•Udvide målebånd fra den nederste kant af den øverste ramme til toppen af karmen til at bestemme vinduets højde. Igen, beregne denne måling tre steder--mod højre, centrum og venstre, og registrere den mindste måling. Subtrahere 1/2 tommer fra hver registreret måling, når du bestiller det nye vindue. Dette sikrer, at vinduet passer trim.

•Pry løs de træ stop langs den nederste vinge til at løsne og gratis det. Tryk på den trim indad til at trække den øverste vinge frem og væk fra vinduet. Også lirke løs aluminium eller vinyl trim eller liners fra vinduet ved hjælp af en flad brækjern. Arbejde omhyggeligt for at undgå at beskadige trim.

•Forbered åbning i muren før du installerer vinduet udskiftning. Forsigtigt skrabe off skrælning maling fra kanter ved hjælp af en maling skraber. Indsæt tonede træ kit i nogen revner eller huller med en spartel. Sand afsnittet lappet i åbningen når helbredes, og røre med maling til at blande med den omgivende ramme. Alternativt kan du anvende et frisk lag maling over hele rammen, og lad det tørre.

•Sæt nederst i vinduet udskiftning inde i åbningen, over karmen. Vippe vinduets top op til passe det ind i den øverste del af åbningen. Skubbe dette vindue stramt ind i åbningen, indtil det hviler på de udvendige tarme.

•Sæt et niveau på en side af vinduet for at sikre, at det er kvadratisk og niveau. Hvis det er nødvendigt, indsætte træ shims i siderne og bunden af vinduet, indtil den er firkantet.

•Kontroller 2-tommer skruer gennem de forborede huller i vinduet og ind i en træramme.

•Fyld huller mellem rammen og vindue fra inde med ekspanderende skum. Træd udenfor og sætte trim du fjernet tilbage på plads i vinduet ved hjælp af en sømpistol og negle. Udfylde eventuelle huller mellem vindue og trim ved hjælp af en fugepistol og elastomere caulk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com