Sådan installeres en væg Air conditionere enhed

June 26

Sådan installeres en væg Air conditionere enhed

Væg og vinduet monteret aircondition-enheder er en omkostningseffektiv måde at afkøle indvendige af dit hjem. Disse apparater bruger langt mindre energi end central varme og luft systemer, og kan være velegnet til størrelsen af rum for optimal køling priser baseret på BTU output. Installere et vægmonteret aircondition er meget ligesom montering et vindue enhed, medmindre du er nødt til at skære og ramme et hul i væggen for at montere apparatet. Grundlæggende viden om tømrerarbejde er afgørende for at udføre denne opgave.

Instruktioner

•Locate det relevante område på væggen for at placere din aircondition-enhed. I nærheden af en stikkontakt er ideelt så at du har en tæt strømkilde til at tilslutte enheden til. Bruge en stud-finder til at finde passende studs. Du vil gerne placere reolvæg i mellem de eksisterende studs.

•Measure dimensioner af du er a/c enhed, herunder dets blinkende eller trim, og stencilen denne måling på væggen, mellem de lodrette studs. Forbered rummet til at skære ind i væggen ved at flytte nogen nærliggende møbler eller indretning væk. Tage nogen billeder eller vægdekorationer ud af væggen før skæring.

•Anvend en ruteværktøjet, eller sav-zaw at skære drywall pr. dine målinger. Fjerne drywall og enhver isolering stede mellem væggen rummet. Sikre, at du skære præcist til din angivne målinger. Skære igennem væggen udsætter ydersiden.

•Build en horisontal ophæng til støtte for a/c enhed. Måle en to af fire og skar det passer mellem de lodrette væg studs. Skære en to af fire i to fire tommer lang sektioner. Hammer disse i begge væggen studs, og montere din vandrette to af fire på toppen af disse beslag.

•Skub a/c enhed ind i væggen. Gå udenfor og kile en to af fire lodret under yderkanten af a/c enhed. Airconditionanlæg skal være i en lille nedadgående vinkel til at kompensere for dræning.

•Seal off omkredsen af din a/c enhed ved hjælp af caulk, inde og ude. Re stykke drywall omkring din a/c enhed på indersiden og caulk endnu langs omkredsen. Male området omkring enhed at skjule nogen pletter.

Tips & advarsler

  • Konsultere din producentens instruktioner om, hvordan man korrekt installere din a/c enhed.
  • Brug altid beskyttende eye-wear, når ved hjælp af elværktøj.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com