Sådan installeres en væg monteret Grab Bar

November 3

Grab bar er en væg monteret armatur, der giver et håndgreb for handicappede eller ældre personer til at hjælpe dem med at manøvrere i områder af et hjem, hvor de kan have svært ved at komme rundt. Disse barer er ofte installeret i nærheden af badekar og toiletter, således at den handicappede eller ældre person kan få uden hjælp. Hvis du vil installere en væg monteret grab bar i dit hjem, kan du gøre det på egen hånd, men det er afgørende, at grab bar er sikkert på væggen.

Instruktioner

Gennem gips eller glasfiber

•Sæt dem afslappet på toilettet eller i badekarret. Nå ud til væggen for at bestemme den bedste højde for grab bar. Hvis du installerer bar ved siden af et toilet, holde linjen lige på eller lige over armen. Hvis du installerer i et badekar, skal grab bar være inden for rækkevidde fra badekarret, men flere inches over kanten af badekarret. Mærke højden på væggen med en blyant.

•Find studs i væggen i den højde, hvor du vil installere grab bar med en stud finder og markerer placeringen af knopperne. Vælg to studs, der er nogenlunde den samme afstand som grab bar længde, og hold grab bar op mod væggen, så at hver af væg plader på grab bar, hvor skruehullerne er placeret, lander på en stud. Holde grab bar det meste vandret, Lystfiskeri det bare nok hvis det er nødvendigt at jord på knopperne.

•Mark skruen huller i væggen plader på væggen. Bor en pilot hul på hver af disse mærker ved hjælp af et borehoved omtrent 1/16-inch mindre i størrelse end de skruer du planlægger at bruge til at installere grab bar.

•Klippe slutningen af tip fra en silikone caulking rør, således at åbningen er bare stor nok til at klemme en lille strøm af caulking ud. Placer spidsen af caulking rør i hver pilot hul og presse røret for at tilføje caulk at hullerne. Tørre op nogen caulk, der får på væggen med en våd klud.

•Line skruehullerne på grab bar op med piloten huller du har foretaget i væggen. Bruge rustfri skruer til at sikre Gribehåndtag på væggen.

Gennem flise

•Indstil den placering, hvor du vil placere grab bar ved at sidde på toilettet eller i badekarret og nå. Placere et toilet grab bar inden for rækkevidde og nogenlunde parallelt med arm's reach. Placere et badekar grab bar inden for rækkevidde, men flere inches over badekarrets rand.

•Ansigt til den modsatte side af den flisebelagt væg, som du ønsker at installere Gribehåndtag på hvis væggen er tilgængelige fra anden siden. Brug stud finder på væggen og markere placeringer af knopperne. Derefter måler vandret på tværs af væggen og nedskrive distance at knopper. Gå til den flisebelagte side af væggen, foranstaltning disse samme afstande til studs og markere væggen i det område, hvor du vil placere grab bar.

•Measure ud af 16 inches fra kanten af muren på flisen hvis du ikke har adgang til væggen fra den modsatte side. Bore i den nærmeste injektionsmørtel linje til at finde en stud. Hvis du ikke ramt en stud direkte, anbefaler hjørne Hardware at skubbe et bøjet stykke ledning gennem hullet og dreje den rundt indtil det rammer en stud. Når du finde stud med wire, gå over en ekstra tommer, at sikre, at du ikke bor i udkanten af stud og bore et nyt pilot hul.

•Hold grab bar op til væggen så at pilot hul linjer op med et af skruehullerne på vægpladen grab bar, eller bare så grab bar rammer studs hvis du har markeret knopperne fra den modsatte væg. Markere alle skruehuller hvor de ramte flise. Derefter bore pilot huller, ved hjælp af en diamant boremaskine bit 1/16 tommer mindre end skruerne for at undgå skader på fliserne, som du bore gennem dem.

•Squeeze silikone caulk i hullerne og tørre op alle caulk på fliserne. Derefter, line grab bar op med pilot huller du har lavet og vedhæfte grab bar til væggen med rustfri skruer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com