Sådan installeres en vandtætning membran

September 23

Sådan installeres en vandtætning membran

I fortiden, ville ekspert blikkenslagere linje bruser pander med tynde plader af bly til at gøre dem vandtætte. Brusere er heldigvis nu foret med klorerede polyethylen (CPE,) en gummi-lignende materiale, der giver en permanent barriere mod fugt. Dette er især vigtigt for keramiske fliser brusere, som injektionsmørtel vil tillade vand at sive gennem tiden. Installere en CPE vandtæt membran kan udføres af en omhyggelig home handyman.

Instruktioner

•Undersøg undergulv af bruseområdet. Pund ned nogen fremspringende søm hoveder og fjerne enhver splinter. Feje eller støvsuge området grundigt.

•Applicer et lag af mørtel til brusebad gulvet til at danne en lille skråning mod afløbet. En blid skråning er alt, der kræves; omkring 1/8 tommer per fod vil lade vandet løbe effektivt. Tillade dette lag til at helbrede.

•Spread vandtæt membran ned over det første lag af mørtel. Glat den ud og fold materialet i hjørnerne til at udvide det op vægge 9 inches eller mere. Skære et hul til afløb åbning og installere afløbet flange, der klemmer membran på plads. Være sikker på, at membranen ikke dækker de små græde huller omkring kanten af afløbet. Hæft eller søm membran i sted i nærheden af den øverste kant.

•Installer flise backer boards omkring brusevæg. Bunden af bestyrelserne skal overlappe den vandtæt membran og nå ned til omkring 1 tomme over membranen. Sikre backer boards på plads med negle drevet ind i væggen studs.

•Applicer en anden frakke af mørtel over den vandtætte membran. Følg de samme hældning som før, og lad ikke mørtlen, komme ind i afløbet græde huller. Tillade dette lag tørre. Når dette trin er fuldført, er overfladen klar til anvendelse af flisen.

Tips & advarsler

  • Hvis du er udformningen af brusevæg, ikke ramme hjørner for stramt. Ved at lade et lille hul, vil du kunne proppe det overskydende vandtætte membran materiale i rummet til at danne pænere hjørner.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com