Sådan installeres en vaskemaskine i en Garage

December 21

Sådan installeres en vaskemaskine i en Garage

Generelt er der ikke noget problem med at installere din vaskemaskine i garagen. Faktisk er den betongulv perfekt egnet til et apparat, der kan lække lidt vand her og der. Men før du beslutter dig at installere maskinen i din garage, sikre, at området har et afløb, varmt og koldt vand, og vil ikke blive offer for frosne rør i lange perioder af koldt vejr. Når disse krav er opfyldt, fungerer garagen så godt som alle andre rum.

Vandforsyning

Din vaskemaskine kræver både varmt og koldt vand til at udføre alle cykler. For at sikre et godt flow af vandtryk, skal turen vandet rejser fra hanen til vaskemaskinen være kort. De fleste slanger designet til at gøre dette job er kun ca. 3 fod lang, så overveje dette et mål som at skyde. Den bedst mulige ordning ville være til at finde det direkte foran vand studsene.

Afløb

Tøj ikke kan vaskes uden vand, og du kan ikke køre en vaskemaskine uden et sted at sende vandet når cyklussen er færdig. Dette betyder generelt, at afløb kører i vigtigste VVS-systemet bør være nærliggende. I tilfælde af en garage er det okay hvis afløbet er på tværs af lokalet, så længe de rør transporterer væk det overskydende vand ikke skaber en fare for at mund trafik eller biler ind i garagen. Undgå blot kører en line uden for gennem en dør eller et vindue, da det kan krænke lokale ordinancer for bortskaffelse af affald.

Installation

For at gøre installationen, klart et sted for maskinen i nærheden af vandhanerne. Du kontrollere, at du har en passende stikkontakt i nærheden, da de fleste skiver kræver 220 volt. Køre en slange fra varmt vand studs til varmt vand indløb på vaskemaskinen. Gentag processen med det kolde vand. Krog afløb linje på plads, tænde for vandet og du er klar til at begynde rengøring tøj i garagen. Glem ikke at plan maskinen ved hjælp af de justerbare ben. Ellers, en tung, ubalanceret belastning kan sendes krybende hen over gulvet, bryde slanger og rør i processen.

Overvejelser

Du kan ikke vaske tøj, hvis dine vandrør er frosset. En garage er normalt mindre isoleret end resten af huset, og du bliver nødt til at overveje denne faktor, hvis du bor i et område, der oplever lange, kolde vintre. Træffe passende forholdsregler til at sikre, at dine rør ikke fryser i koldt vejr. Derudover ikke forlade eventuelle overskydende vand i vaskemaskinen for lange døde af vinteren.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com