Sådan installeres en ventil stilk

June 27

Sådan installeres en ventil stilk

Slangeløse oppustelige hjul giver dig en sikker, komfortabel tur i bilen. Det samme gælder for din ridning plæneklipper. Denne type af fælg med dæk gør også reparationer lettere at diagnosticere og udføre. En tubeless dæk består kun af en metal fælgen, en gummi dæk og en ventil stilk. En hurtig sprøjte noget sæbevand vil fortælle dig for sikker hvor din lækage er placeret. Når du kender din ventil stilk er utæt, alt du skal gøre er at fjerne hjulet fra din plæneklipper og erstatte ventil stilken.

Instruktioner

•Lay dine hjul ventil side op på en flad overflade. Skru og kassér ventil cap. Skub notch af ventilen stamceller værktøj ind i åbningen på ventilen og drej værktøjet mod uret ½ turn. Tillad alle af luft at undslippe fra dæk. Fjern og kassér ventilen.

•Skub ventil sidelæns indtil de metal tråde røre hjulet rand. Skære igennem bunden af ventilen stamceller med din razor knife. Kassér ventilen stamceller.

•Sæt din hånd på dæksiden af dæk. Lean så at din kropsvægt skubber dæk. Isæt forsigtigt spidsen af din skruetrækker mellem gummi dæk og metal fælg. Twist skruetrækker for at trække de to materialer fra hinanden. Arbejd din vej rundt om hele hjulet helt bryde Seglet.

•REACH inde i dæk, og Find den gummi knop, der er tilovers fra din ventil stilk. Fjern og kassér dette stykke.

•Skub din nye ventil dæmme op til hjulet og op gennem ventilen stamceller hul i randen. Forstå slutningen af ventil stænglen uden for randen. Træk ventil stænglen op og skubbe det forsigtigt fra side til side med plads til stilken på plads i fælgen.

•Våd en klud med sæbevand. Gnid rag omkring den indvendige kant af gummi hjul. Frakke indvendige kant af rattet grundigt med sæbevand. Tørre væk eventuelle overskydende vand fra hjul med en tør klud.

•Tag ventil cap fra din nye stilk. Tænd din kompressor. Tryk på dæk fyld dyse til kompressoren på dæk stilken og fylde dæk med luft. Den indvendige kant af gummi hjul skal pop, tilkendegiver en ordentlig segl. Kontrollere lufttrykket i dine hjul med jævne mellemrum med dæk gauge, så du ikke meget dæk. Tilføje mængden af luft anbefales på dæksiden af dine dæk, twist ventil cap på ventilen og slukke din kompressor.

Tips & advarsler

  • Overfyldning et dæk med for meget luft udgør en dødbringende eksplosion fare. Læg ikke mere luft til et dæk end anbefales af fabrikanten. Denne henstilling er noteret på dæksiden af dine dæk.
  • Arbejdshandsker og sikkerhedsbriller er nødvendige, når du gør enhver form for arbejde med dæk og håndværktøj.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com