Sådan installeres en VVS overtryksventil

June 4

Sådan installeres en VVS overtryksventil

Overtryksventil fundet i VVS-system i de fleste hjem ligger i varmt vand lagertank. Da varmt vand udvider, tanken har brug for en måde at frigive uønsket pres i fremkomsten af en funktionsfejl, ellers tanken kunne eksplodere. Hvis overtryksventil sanser for høj temperatur inde i tanken, vil det slippe pres gennem overløb rør og ind i et dræn. Over tid, kan overtryksventil lække vand, nødvendiggør sin erstatning.

Instruktioner

•Drej off strøm til din vandvarmer, hvis det er elektrisk, eller dreje termostaten hele vejen ned til sin laveste indstilling, hvis du har en gas vandvarmeren. Nu refill vandvarmer med koldt vand ved at dreje på varmt vandhane i et badekar og lade det køre i 15 minutter. Slukke varmt vandhane.

•Drej den kolde vandforsyningen til vandvarmeren ved at dreje ventilen, normalt placeret lige over tank, i urets retning. Anbring en spand eller stor gryde under outlet pres lettelse ventil overløb rør. Trække op på håndtaget på toppen af overtryksventil, som er beliggende på toppen af vandbeholderen eller monteret på siden af tank nær toppen. Luk sikkerhedsventil, når trykket er blevet frigivet og vand stopper flyder fra overløb rør.

•Tag overløb rør fra sikkerhedsventil ved at løsne montering med en rørtang, derefter skrue røret fra ventilen. Nu fjerne sikkerhedsventil fra vandvarmeren ved at placere en rørtang på ventil & rsquo; s montering og dreje det mod uret. Er færdig med at skrue ventil ud af tanken i hånden og kassér den.

•Forbered tråde på den nye lindring ventil ved at omkranse dem med et par lag af Teflon tape. Tråd den nye ventil til montering på vandbeholderen, og spænd den med en rørtang i urets retning. Sørg for passende for overløb rør er pegede i den rigtige retning. Skrue overløb rør tilbage på ventil & rsquo; s montering og spænd med en rørtang.

•Drej vandforsyningen tilbage til vandvarmeren. Tænd varmt vandhanen i et badekar og lad det køre i ca 5 minutter, som bør udvise eventuelle luftbobler fra systemet. Slukke hanen. Tænd for strømmen tilbage til elektriske varmeapparater, eller dreje termostaten tilbage til gasvarmere. Kontroller alle fittings for utætheder og stramme som nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Hvis din overtryksventil-monteret, kan du miste lidt vand fra tanken når du fjerner gamle ventil og installere en ny. Har håndklæder praktisk at tørre op ethvert spild.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com