Sådan installeres en Wolf rækkevidde Riser

July 10

Sådan installeres en Wolf rækkevidde Riser

Wolf risers eller tilbage vagter er rustfrit stål paneler dimensioneret til broen del af alle af afstanden mellem din Wolf rækkevidde og en øverste hylde. De kommer i højder på 5, 10 og 20 inches, og der er minimum riser krav afhængigt af, hvilken type af Wolf rækkevidde du har. Panelerne riser lettere oprydning og køkken hygiejne og fungere som et brændbart barrier bag vifte medvirken i forebyggelse af skovbrande og kontrol. Panelerne sælges i bredder at matche vifte-konfigurationen, Wolf fremstiller. Risers typisk er købt og installeret med rækkevidde og aftræk hood, men kan nemt installeres efter disse enheder er placeret.

Instruktioner

•Locate den lidt hævet smal metal-stribe omtrent 1 tomme bred, der løber langs toppen af din rækkevidde bag den længst række af brændere. Dette kaldes øen trim fyldstof strip.

•Lift kanten af strimlen med dine fingre eller forsigtigt lirke op en kant med en flad-head skruetrækker. Hvis der er ingen metal strimmel og bare en åben kanal, holde ikke aktionen. Dette er, hvor bunden af riser sidder. Gemme fyldstof strip et sikkert sted og fast hvor det ikke kan komme skæv; du måske ønsker at re-installere det på et senere tidspunkt.

•Tab bunden af riser i kanal langs bagsiden af rækken, foring op kanterne af området med kanterne af riser. Sørg for riser sidder lige op og ned i den engelske kanal, så det ikke fange på siderne.

•Skub bunden af riser ned indtil det kommer til hvile og kan ikke skubbes yderligere og riser står oprejst på sin egen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com