Sådan installeres energieffektive Forsænket loft lys

December 4

Sådan installeres energieffektive Forsænket loft lys

En Forsænket loft lys armatur relative energieffektivitet bestemmes af typen af pære og armatur boliger. Den mest energi effektive pærer er kompakte fluorescerende lamper (CFL) og LED (lysdiode). Du kan bruge en CFL med standard forsænket armatur, eller installere en "fluorescerende" forsænket armatur til brug med sparepærer. LED-lys giver den bedste energieffektivitet og fås i forsænkede armaturer. Men dette er en ny teknologi, og inventar er i øjeblikket ude af de fleste menneskers prisklasse. For enhver forsænket inventar, der vil gå ind i en isoleret loft, skal du bruge en lufttæt, IC-rated (isoleret) loftlampe, at minimere varmetab gennem armaturet boliger.

Instruktioner

Sådan installeres energieffektive forsænket belysning

•Drej slukke for strømmen til armaturet kredsløb og eventuelle andre kredsløb i projektområdet. Markere loft overfladen for at angive den præcise center af inventar. Hvis det er nødvendigt, bruge en stud finder eller en hammer og afslutte søm for at finde loft strøer i området. Installation varierer fra armaturet: nogle armaturer montere mellem tværbjælke par, nogle mount til side af en tværbjælke, og nogle er simpelthen indsættes i huller i gips loft.

•Mark et hul ind på loftet for hvert armatur af sporing omkring armatur boliger eller tegne en cirkel ved hjælp af en blyant kompas. Brug en gipsvæg sav til at skære ud i hullet.

•Fasten hvert armatur monteringsramme til loftet bjælker, som anvist. Indsæt-type (eller "remodel") inventar, skal du installere inventar efter at gøre ledninger forbindelser.

Uddelingen kredsløb kabel til armaturet eller junction boksen på monteringsrammen. Komplet ledninger forbindelser efter producentens Ledningsdiagram

•Installer armaturet, sikre det til monteringsramme eller gipsvæg. Hvis loftet allerede er isoleret, dække armatur med isolering (for IC-rangerede kampe kun), som anvist. Installer en CFL designet til forsænkede armaturer. Tænd power til kredsløb og teste inventar.

Tips & advarsler

  • Alle el-arbejde skal overholde lokale bygning kode. Kontakt din by bygning department for anbefalinger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com