Sådan installeres et badekar hylde

July 18

Sådan installeres et badekar hylde

Badeværelse hylder kan øge mængden af lagerplads i dit badeværelse samtidig øge dit badeværelse indretning. Et badekar hylde er især nyttige, fordi du kan gemme alt du har brug for badning i ét sted, uden at skulle kravle ud af karret til at hente et nødvendigt element. Om hylden er lavet af glas, træ eller stål, skal det installeres ved at forankre det sikkert til væggen så at hylden og objekter på det ikke falde og forårsage en sikkerhedsrisiko.

Instruktioner

•Køre den en stud finder langs væggene og markere studs med en blyant; Hvis dit badekar kabinet er flisebelagt, skal hylden være forankret i studs bag flisen. Måle hvor højt på den væg du ønsker at placere hylde, ved hjælp af målebåndet, og markere studs på denne placering.

•Saml den hængende hardware på begge sider af hylde, med en lille skruetrækker. Måle hylden med et målebånd til at finde den nøjagtige midten, og markere midten med malertape. Læg hylden op mod væggen for at centrere det mellem to studs. Brug en blyant til at markere midten af hylde på væggen.

•Trace omkring monteringsbeslag på begge sider af hylde til at angive, hvor hylden vil blive monteret på en studs. Bruge en boremaskine til at gøre huller hylde ankre på begge sider. Skubbe hylden ankre i hullerne, ved hjælp af boret til at sikre dem om nødvendigt. Bruge en lineal og en plan til at sikre, at anker placering vil skabe en level hylde.

•Skru væggen beslag til ankre på væggen på begge sider med en stor skruetrækker. Bruge en lineal og niveau for at tjekke beslag placering, så hylden bliver niveau.

•Skub hylden monteringsdele på beslagene på væggen. Forsigtigt slæbebåd på hylden til at sikre, at hylden er sikkert monteret på væggen. Sted niveau på hylden at tjekke for levelness, så badning objekter vil ikke glide ned i karret.

Tips & advarsler

  • Din hardware og hylde placering er niveau, når boblen på det niveau du bruger falder inden for de to linjer, der vises på det niveau vindue.
  • Forsøg ikke at forankre en hylde til flise eller gips og Afstandslister kun; disse materialer kan ikke holde vægten af hylden og tilhørende objekter.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com