Sådan installeres et badekar på en Sub gulv

April 25

Sådan installeres et badekar på en Sub gulv

Badekar er typisk installeret på en sub gulv. En ny badekar installation kan normalt være afsluttet i et par dage. Nyt badekar vil bidrage til at opdatere udseendet af dit badeværelse. Mest praktisk boligejere kan fuldføre opgaven på egen hånd. Det er dog vigtigt at være opmærksom på bygningsreglementer i dit område.

Instruktioner

•Drej for vandet til huset. Du ønsker ikke nogen overraskelser, som du installerer nyt badekar på din sub gulv. Foranstaltning surround område for at sikre karret vil passe på plads. Indskrive sub gulv for at sikre, at det er niveau. Hvis gulvet ikke er niveau skal du løse dette problem, før du installerer karret.

•Sørg for at sikre placeringen af drænrør på gulvet kampe med placeringen af rørene i karret. På gulvet installere bad afløb sko rør til overløb afløb og p-fælde. Disse stykker bør være hånd-strammet. Dette skal gøres, før du kan oprette nye karret på plads.

•Sæt karret på sub gulv. Ansætte flere venner til at hjælpe med at flytte karret som badekar kan være meget tung. Sætte karret i sted mod studs. Sørg for karret er niveau ved at placere et niveau på toppen af karret.

•Installer overløb ventil og de pop-up stopper på karret. Hånd-stramme tilslutningerne. Anvende en perle af silikone omkring bunden af afløbet kurven. Line op sko-afløbsrør til afløb i karret. Skrue afløbet kurven på plads, så silikone caulk ansigter ned mod karret. Tillad caulk tørre og derefter teste forbindelsen for utætheder. Det er vigtigt at teste karret for utætheder, før du er færdig med den balje installation.

•Fix balje på plads. Altid tjekke producentens anvisninger. Oftest kan du vedhæfte karret direkte til væggen studs. Nail galvaniseret tagdækning negle lige over karret i studs. Dette vil holde karret på plads.

•Installer bruseren surround over karret. Bruser omgiver kommer i forskellige materialer og hver type materiale kræver forskellige installationsvejledninger. Tjek anvisningerne fra producenten af korrekt installation.

•Caulk området mellem karbad og bruser surround. Tillad caulk tørre. Tilslut vandhane og Bruser VVS. Placere blikkenslagere tape på tråde af røret og derefter omhyggeligt tråd vandhanen på plads. Tænde for vandet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com