Sådan installeres et badekar Storage-enhed

February 9

Alle ved, at badeværelse opbevaring kan være et problem. Der er meget lidt mere frustrerende eller besværligt end at skulle forlade badeværelset for fornødenheder såsom håndklæder eller toilet papir. Du kan løse din bad opbevaring mangel med installationen af et badekar lagerenhed. Hvis du kan bruge en hammer eller en Akku boremaskine, har en fri eftermiddag og nogle grundlæggende opbygning af færdigheder, du installerer en badeværelse opbevaringsskab kan være den perfekte DIY projekt for dig.

Instruktioner

Vælge den rigtige kabinet

•Look for enheder fremstillet af løvtræ, krydsfiner eller medex vandtæt MDF. Badeværelserne er fugtig, mildest talt, og at vælge kabinetter lavet af spånplader eller standard MDF er en opskrift på katastrofe.

•Vælge et kabinet, der har de funktioner, du har brug for. Har du brug for skuffen opbevaring eller masser af åbne hylder? Sørg for at overveje størrelsen af din installation område og vælge et kabinet der passer.En høj enhed med øvre og nedre afsnit vil give de fleste opbevaring.

•Square hjørner, tunge hængsler og en kvalitet finish gratis fra løber og pletter er tegn på håndværksmæssig kvalitet. En god kabinet vil vare i årtier og spare besværet og potentielt dyre reparationer.

Installere kabinettet

•Vælge et område med et plan gulv vejen døre og trafik. Fjerne enhver støbning eller inventar på væggene og trække op enhver tæppe. Tæppe væger fugt, der vil skade kabinettet. Kontroller og markere væggen studs Dukanvedhæfte kabinet til.

•Find klamper på bagsiden af enheden. Disse er de vandrette brædder, der typisk kører på toppen, midten og bunden af kabinettet. Fjern døre og skuffer til at reducere vægten. Sæt kabinettet på gulvet og scoot mod væggen. Kontrollere skab til niveau og ad shims, som skulle niveau enheden.

•Kontroller tre-tommer drywall skruer eller søm gennem kabinettet ind i væggen og sørg for at ramme klamper og væggen studs. Bruge fire til otte skruer. Sørg for at skabet er godt fastgjort til væggen før du tilføjer nogen vægt for at undgå potentielle ulykker.

•Caulk omkring alle kanter af enhed til at holde fugt ud ved hjælp af badekar og fliser caulk. Vælg en farve, der smelter sammen med væggen farve til bedste Skjul. Udskifte døre og skuffer. Tilføje håndklæder, toilet papir m.m., og nyde dit bad.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com