Sådan installeres et badekar Surround med Pudsprofiler og gips vægge

September 2

Gamle huse holde mange charme, fra trægulve til store vinduer. Men meget få boligejere er så glad for de forældede badeværelser i disse boliger. Når tid kommer til at fjerne en gammel metal badekar og installere en balje med en surround, kan charme af disse ældre huse rejse spørgsmål. De fleste instruktioner for bøtter med omgiver omfatter retninger for at installere dem over vandafvisende drywall, men få nævne Sådan installeres et badekar kit til en plads færdig i Pudsprofiler og gips.

Instruktioner

•Undersøg væggene, der vil blive dækket med surround for løs maling eller gips. Fjerne alle løse materiale med en gipsvæg kniv. Fjern eventuelle bidder af gips, som ikke er solidt fastgjort, men fjerner ikke gips, der er solid. Udfyld eventuelle revner med drywall sammensatte. Tape nogen store åbninger før du forsøger at udfylde dem. Tillad drywall sammensatte til tørre natten over før du fortsætter.

•Sørg for den sal, hvor karret vil sidde for soliditet. Hvis det er samme sted som den gamle badekar og niveau, bør du kunne installere den nye tub lige oven på det gamle websted. Reparere eller erstatte eventuelle beskadigede tømmer, før du fortsætter. Henvise til din nye balje installationsmanual for specifikke installationskrav.

•Fit karbad i den forberedte plads. Kontrollere, om niveau og bruge shims, hvis nødvendigt. Afstandsstykket karret stramt ind i rummet så at det ikke kan gå. Vedhæfte den eksisterende dræn og overløb til karret. Pre-cut huller i den forreste væg af surround lige stor nok til at rumme den eksisterende VVS. Måle omhyggeligt eller oprette en skabelon med et stykke pap så der er ingen måde at fortryde en ringe snit i en balje surround.

•Se til karrets installationsvejledning til den anbefalede metode til installation af paneler--mange har stifter eller flanger, der passer i en præcis for at fuldføre installationen og kan eller kan ikke klemme til karret eller hinanden.

•Adhere dele af paneler til væggen og til andre dele af karret kit med byggeri klæbemiddel. Begynder med den største sektion og arbejde udad. Klæb hver panel før du flytter det i karret området med en perle, der begynder i det ene hjørne og undulates på tværs af panelet til det modsatte hjørne. Tryk på lim perle tæt mod væggen og hold panelet på plads indtil perlen bliver tacky. Vedhæfte en søm-up væggen system af forboring gennem surround læbe og ind til tremme. Komplet installation med skruer; Brug aldrig søm på gamle gips.

•Reattach VVS-artikler, der stikker ud fra den forreste væg af karret vandhane og bruser hovedet surround. Caulk sømme mellem væggene og badekar, samt de sømme, hvor panelerne deltage. Caulk trim på karret er fælles med gulvet. Tillad caulk tørre i 24 timer før du bruger din nye balje.

Tips & advarsler

  • Nogle badekar kits kan bestilles med VVS huller pre støbt. Disse er langt nemmere at installere end kits, der kræver du at skære dine egne huller. Du bliver nødt til at levere producent med meget præcise målinger af din VVS placering.
  • Læs omhyggeligt alle instruktioner inkluderet med din balje kit. Der er mange forskellige variationer af disse enheder, og ofte de adskiller sig markant fra producent til producent.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com