Sådan installeres et badekar Surround væg

March 1

Renovere dit hus kan være en udfordrende opgave, og opdaterer badeværelset er ingen undtagelse. Du installerer et badekar surround væg kan være et billigere alternativ til at erstatte de eksisterende fliser. Badekar omgiver er består af plast eller vinyl og passer over flise eller væg, hvilket gør det relativt nemt at installere og nem at rengøre. Du installerer et badekar surround kan være en gør det selv projekt, som kræver kun et par materialer.

Instruktioner

•Tag vandhaner og løs fliser. Hvis nogen drywall er beskadiget i processen, reparere den. Karret surround limen vil ikke holde hvis overfladen ikke er glat.

•Sæt Badeværelse Kampprogram på stykker pap eller papir og brug en blyant til at spore omkring dem til skabeloner. Sørg for målingerne er korrekte og bruge skabeloner til at skære hullerne til inventar i den balje surround med en hobbykniv.

•Sæt karret surround mod væggen og bruge en blyant til at markere de øverste kant af det på væggen. Brug en plan for at sikre linjerne er lige. Hvis karret surround er for lang, kan du have til at skære kanterne ud med en stiksav, så det flugter med væggen.

•Applicer klæbemiddel til væggen og bagsiden af karret surround selvom skræl og stick klæbemiddel kommer med dem. Dette vil sikre den balje surround vil forblive på plads. Installere hjørne stykker først.

•Measure og mark både afsnittet center i karret surround og midten af væggen. Kontroller, at point match op. Anvende lim til karret surround stykke og væggen. Placer det center på væggen og Juster med hjørne stykker.

•Sæt de resterende sektioner på væggen, anvende lim til væggen og bagsiden af karret surround. Line alle kanter med et tyndt lag af caulk, så det ikke viser. Sted caulk på alle kanter af hullerne til vandhaner og erstatte dem. Tillad limen tørre i 24 timer, før du bruger karret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com