Sådan installeres et badeværelse brusebad væg

June 21

Sådan installeres et badeværelse brusebad væg

Lad os se det i øjnene: flise er i. Og i mange tilfælde er det ligegyldigt, meget, hvis det er keramik, porcelæn eller en Natursten fliser, du bruger. Folk elsker flise! Funktionelt set flise er den bedste ting at sætte i et område, hvor der vil være en masse vand eksponering. Men første ting første. Du skal oprette et ideelt grundlag for flise - et fundament, der vil vare i lang tid. Et fundament, der vil være upåvirket af udsættelse for vand på daglig basis. Et fundament, der vil holde op til en 18 x 18 tommer flise, hvis du har lyst. Et fundament lavet af 1/2-inch cement backerboard.

Instruktioner

Sådan installeres et badeværelse brusebad væg

•Fjern alle eksisterende gipsvæg fra brusebad området. Inspicere området for tilstedeværelsen af mug og svampesporer. Tillade nogen fugtige eller våde områder til tørre. Behandle tilstedeværelsen af sporer med lige blegemiddel og tillade behandling til tørre.

•Installer en dampspærre direkte over knopperne. Vapor barriere lag kan være enten 6 mil plastfolie, 15 lb. roofer filten eller 30 lb. roofer filten.

•Measure backerboard og klippe det størrelse. Bruger backerboard skruer, fastgør backerboard til studs, placere en skrue hver 6 inches.

•Når installation backerboard, bland en lille parti af thinset så det er sammenhængen i jordnøddesmør. Ved hjælp af en 6-tommer drywall kniv, spredes en linje af thinset over backerboard sømme og integrere 2-tommer glasfiber båndet i thinset. Køre drywall kniven over glasfiber bånd til at sætte sig på plads og at skrabe det overskydende thinset væk. Denne proces er meget lig taping gipsvæg.

•Tillad thinset til tørre. Når thinset på båndet er tør, er det okay at begynde flisebelægning over backerboard.

•Når flisebelægning en lodret overflade, det er meget vigtigt at bruge en lim, uanset om det er en høj kvalitet latex ændret thinset eller en maksimal styrke akryl mastiks, der er relevante for flisestørrelsen. En mindre, 4-tommer x 4 tommer flise kræver brug af en mindre tandede murske end en 18 x 18-tommer flise. Brug de følgende anbefalinger, når du vælger en murske/flise størrelse kombination:Flise mindre end 6 x 6 inches: 3/16 x 5/32 V-notch murskeFlise 12 x 12 inches: 1/4 x 1/4 x 3/8 murskeTile 16 x 16 inches og større: 1/2 x 1/2 firkantet hak murske

•Hvis ved hjælp af thinset, mix thinset så det er sammenhængen i jordnøddesmør. Backerboard ved hjælp af en sprayflaske, tåge, indtil det er fugtigt. Indlæse den passende murske med thinset eller mastic hvis ved hjælp af mastiks, og sprede lim på væggen med up-taktere. Spredt så meget thinset som du kan dække i mindre end fem minutter af arbejdstiden.

•Begin placere din flise i lim og brug afstandsklodser, som du går. Størrelsen på spacer du bruger er helt op til dig. Der er ingen regler så vidt hvad spacer størrelse skal bruges til en bestemt flisestørrelse. Hvis du ikke bruger en hurtig tørring lim, tillade limen tørre i mindst 24 timer før du installerer injektionsmørtel. Følg injektionsmørtel installation retninger på fast-tørring klæbende emballagen før du installerer injektionsmørtel.

•Mix injektionsmørtel så det, er også en jordnøddesmør konsistens. Ved hjælp af en injektionsmørtel float, sprede injektionsmørtel med up-strøg, som du brugte da spreder limen. Tillad injektionsmørtel til at sætte op til 15-20 minutter og derefter, ved hjælp af en fugtig injektionsmørtel svamp, begynder rengøring injektionsmørtel ud af fliserne. Tillad injektionsmørtel hærde i mindst 72 timer før lukning. Placer en perle af silikone caulk i alle hjørner for en langvarig segl.

Tips & advarsler

  • For en eksisterende brusebad område, begynde på trin 1. For en helt ny brusebad område, begynde på trin 2. Når du installerer flise, ikke Træk brikkerne sammen efter at placere dem i limen. Placere dem tættere sammen end spacer størrelse du bruger og sprede flise fra hinanden. Placer afstandsstykker mellem flisen. Din lokale big-box hardware butik kan tilbyde ugentlig flisebelægning klasser. Disse klasser er normalt meget informative og tillade dig at se, hvordan ting er gjort før du prøver et projekt som dette selv.
  • Indånd ikke cement støv. Skær backerboard og bland thinset udenfor, eller i et sted med tilstrækkelig ventilation.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com