Sådan installeres et badeværelse Udstødning Fan kanal Kit til en etageadskillelsen

June 28

Sådan installeres et badeværelse Udstødning Fan kanal Kit til en etageadskillelsen

Et badeværelse fan hjælper kontrol fugt og lugt i badeværelset ved suger luft fra rummet og udluftning det uden for huset gennem taget, dæksiden eller etageadskillelsen. Alle tre er effektive metoder, men udluftning gennem etageadskillelsen har flere fordele i forhold til to andre. Først, det er sikrere end en tag-installation, fordi det ikke kræver du at klatre på og gå rundt på taget. Og for det andet er mere attraktive end en væg udluftningsanordning fordi det ikke afbryde linjerne i dit hus.

Instruktioner

•Ansigt op til dit loftsrum og gå videre til området over badeværelset. Skub en 90-graders albue på udstødning fan boliger, og Fastgør det med folie gaffatape. Skub kanalen på anden enden af albuen, og Fastgør det med folie gaffatape.

•Walk anden enden af kanalen over til etageadskillelsen. Placer hulsav på boret, og skære et hul i etageadskillelsen. Lad loftet.

•Sæt stigen under etageadskillelsen. Erstatte hulsav med et borehoved. Skub stik ventilationskanal gennem hullet indtil væg cap, eller grille, er mod etageadskillelsen. Køre skruer ind i de fire hjørne huller til at sikre væg cap. Anvende en tynd perle af silicium caulk rundt sømmen mellem etageadskillelsen og væg cap. Klatre ned.

•Return til loftet. Vedhæfte en 90-graders albue til connector kanalen med folie gaffatape. Vedhæfte kanalen til anden enden af albuen og Fastgør det med folie gaffatape.

Tips & advarsler

  • Vær sikker på at gå på loftet bjælker til at undgå at falde gennem loftet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com