Sådan installeres et bælte på en Kenmore Elite tørretumbler

April 17

Sådan installeres et bælte på en Kenmore Elite tørretumbler

Fremstillet af Whirlpool og solgt af Sears, er Kenmore Elite serien tørretumblere designet til at være energieffektive, pålidelige og holdbare. Det er derfor det kan komme som et chok, når din trofaste Kenmore tørretumbler stopper i orden. Hvis tromlen i din tørretumbler ikke spin, tørretumbler er bælte har højst sandsynligt knækkede og bør udskiftes. Bælte installationsprocessen kræver ingen forudgående erfaring og kan have din tørretumbler arbejde igen før du kender det.

Instruktioner

•Kontrollér sikkerhed en prioritet, når du installerer et nyt bælte i din Kenmore Elite tørretumbler. Slå elektricitet til din tørretumbler før du starter installationen bælte.

•Åbn det øverste panel af din Kenmore Elite tørretumbler og fold det tilbage til at hvile mod muren mens din installere den tørretumbler bælte. Fjern fnug skærmen og tage ud skruerne i lint skærmen boliger. Toppanelet er afholdt til din tørretumbler kabinet med metalclips; ser mellem top og front tørretumbler paneler til at finde dem. Frigive de tørretumbler toppanelet klip ved at anvende pres på dem med en spartel eller flathead skruetrækker. Dette vil frigøre panel, så du kan folde det op til lean mod væggen.

•Åbn de klip, der sikre bunden tå panel af din Kenmore Elite. Panelet toe clips er beliggende ca 4 inches i fra hver side af panelet. Lægge pres på klippene med din spartel eller flathead skruetrækker til gratis panelet, afslørende bunden af tørretumbler tromlen. Støtte tromle med træ blokke, mens du installerer bælte.

•Undersøg i bunden af din Kenmore Elite tørretumbler front panel til at finde to skruer, en på hver side af panelet. Brug en skruetrækker til at løsne, men ikke fjerne, både af de nederste skruer. Der er to tilsvarende skruer på toppen af frontpanelet på din Kenmore Elite; Fjern skruerne og sæt dem til side. Tip top af frontpanelet ud mod dig.

•Note trådning af den gamle bælte på din Kenmore Elite tørretumbler tromme før du fjerner den. Passer den nye bælte over tromlen og skub det på plads; Sørg for, at den rillede side af bæltet vender nedad. Ser til nederst til højre på din tørretumbler til at finde sin motor.

•Grab stjernehjul trisse til venstre for motoren og træk det til højre. Tråd bælte gennem stjernehjul trisse, således at du kan tilslutte den på den motor remskive på anden siden; frigive stjernehjul trisse. Dreje mod uret til at sikre, at du har installeret den nye bælte korrekt tromlen.

•Sæt din tørretumbler tilbage sammen, når du har færdig installere bæltet. Erstatte tå bundpanelet først. Enkelt line op panelet tå med bunden af Kenmore Elite og tryk og Fastgør det på plads. Sikre frontpanelet for at din tørretumbler ved at stramme skruer i bunden af panelet og erstatte og stramme skruerne på toppen. Fold den tørretumbler toppanelet ned og tryk nedad på panelet til at genoptage de metalclips. Sæt og fastspænd lint skærmen boliger skruer; indsætte skærmbilledet lint.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com