Sådan installeres et brusebad gryde til flise

January 29

Du kan installere et brusebad gryde til flise på flere måder. Den mest dyre men nemmeste metode bruger stof membran. Mens membranen koster lidt mere, sparer det tid og flere trin. Stof liner er en ideel base for flisen. Det er også let at arbejde med, hvis du har en oddly formet brusebad. Planlæg at tage hele weekenden, når du installerer et brusebad gryde til flise; Dette omfatter æglæggende fliser på gulvet.

Instruktioner

•Lay ud design af bruser på papir, herunder målingerne. Du skal bruge disse til at købe materialer. Hvis du vil oprette en trinløs bruser, holde døråbningen så langt væk fra hovedet som muligt. Når du har designet arbejdet, indledningsvis opbygning af sin ramme. Du skal sørge for, at kanterne opretholde en 1/4-inch skråning til hver fod fra afløbet. Hvis du bygger en tærskel, bør dette være noget problem. Når du ved, hvor højt skal den udvendige kant, tegn en streg på rammerne ved hjælp af en blyant og lige kant

•Lay en barriere på gulvet i tagdækning papir. Overlap ark en tomme på kanterne derefter sætte trådnet på toppen. Søm ned hver seks inches. Begynde forberedelsen til at hælde på bruseren panden ved at blande mørtel. Brug en blanding af tre dele sand, én del Portlandcement og vand nok til at oprette en blanding, der danner en bold, men ikke smuldre hvis du taber den.

•Begin proces af æglæggende mørtel. Først, lå en række langs den ydre kant op til den linje, du trak i trin et. Lægge et tyndt lag omkring afløbet åbning. Når du har disse to områder, Udfyld sektionerne mellem to. Bruge en træ flyde eller stål flydende murske hældningen og glat basen, som du går fra den højere del på området væg mod afløbet. Tryk på afløb på plads og tillade mudder pan tørre natten over.

•Installer backerboard på ramme når basen er tørt. Sætte det på tærsklen også. Læg et lag af thinset hvor vil du først begynde at lægge beton. Nogle systemer, som Schlüter Kerdi, har en precut sektion for afløb og de fleste af bruser floor. Glat del på plads. Den bedste murske at bruge er en 1/4 af 3/16 tommer V-hak når du lå i thinset. Bruge andre stykker af stof-membran til at dække resten af gulvet. Overlap stykke i kanterne, så det dækker hver tomme. Sætte pap oven på membranen at beskytte det, mens du arbejder på resten af området.

•Seal sømme med stof strimler. Frakke området med thinset. Fold strimler i halvdelen længderetningen og skubbe folden i hjørnet. Glat den øvre halvdel på væggen og lavere på bad gulvet. Glatte det og oprette en vand stramme søm. På hjørnerne skal du overlapning i to retninger for at sikre det er vandtæt. Gå op ad væggen med stof til at forsegle hele området. Du hænge stof membran ligesom tapet. Laver du dække tærsklen. Tillad membran til tørre natten over.

•Test bruseren pan for utætheder. Gøre dette ved at tilslutte afløbet og udfylde med et par inches af vand. Tillad dette at indstille natten over. Kigge efter tegn på utætheder på gulvet og kontrollere vandstanden for at se om det er på samme højde. Hvis der ikke er nogen lækager, tillade base til tørre og derefter bruge thinset til at fastgøre flisen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com