Sådan installeres et brusebad gulv membran

October 9

Sådan installeres et brusebad gulv membran

Membran brusebad pan liner hjælper med at holde vand fra sprøjt ud af bruseren og forhindrer fliser fra utætte. Membranen guider også vand fra gulvet i bruseren ud i afløbet. En løs bruser membran vil forårsage lækager og forårsage svamp til at vokse på bruser floor. Endnu værre, en løs membran giver vand til at sive ind i det underliggende materiale, at bruseren er bygget på. Forhindre lækager ved at installere en membran, når bruseren, selv er installeret.

Instruktioner

•Measure 9 inches fra afløbet op brusebad basere vægge. Lap membran enten 9 til 12 inches, afhængigt af hvor meget materiale du har. En 12-tommer overlapning er ønskeligt.

•Pound ned enhver negle, der er i gulvet, således at de er forsænket for at forhindre membran punkteringer i fremtiden.

•Rout en kanal i undergulvet, der tillader afløbet forsamlingen til at sidde flush med undergulvet, således at brusebad membranen afløb direkte mod det.

•Mix cement mudder efter anvisningerne på emballagen, men lade materialet en smule tykke, så det forbliver på plads når spredes.

•Lay brusebad membran i bruseren tilpasser det indtil det passer perfekt. Skubbe membranen ind i hjørner, indtil alle rynker er ude. Anvend gummi cement til de liner, der er omkring afløbet. Cement 1/2 tommer til 1 tomme af materiale omkring afløbet. Placer vandtæt tape rundt om hjørner til at forsegle materialet.

•Hold dine cement boards 1 tomme over bunden af membranen. Trace området i cement board og lægge på hylden. Anvend din cement til membranen, og Placer cement board over membran materiale. Lad det tørre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com