Sådan installeres et dæk bælte på en plæneklipper

February 16

Sådan installeres et dæk bælte på en plæneklipper

Drivrem på slåning dækket af en græsslåmaskine overfører magt fra motorens interne til eksterne drev system, der omfatter kobling montage og plæneklipperen vinger. Disse drivremme er afgørende for at maskinen operation. Skader, revner og flosser vil forekomme på disse drivremme som de bliver ældre. Venstre umarkeret, vil drivremmen til sidst splinter og bryde helt, forlader maskinen ubrugelig, indtil en ny bælte er installeret.

Instruktioner

•Flyt plæneklipper til en plan overflade og parkere den. Tryk på fodpedal at engagere bremsen og tænde parkeringsbremsen. Drej nøglen til indstillingen "Off" og tage den ud af tændingen. Skub kobling håndtaget ned, så koblingen er i positionen "Disengaged".

•Grasp gummi boot af slutningen af tændrør og holdning ledningen så boot ikke vil ramte stikket under installationen af bælte. Skubbe slåning dækket udlæg lift håndtaget, så dækket er i sin laveste indstilling.

•Work den gamle drivrem ud motoren remskive. Træk holderen foråret ud af kobling stang og kobling løftestang til at afbryde kobling stang fra håndtaget. Træk holderen foråret ud af chassiset holderen til at afbryde anti-sway bar på dækket.

•Træk holderen fjedre ud af de bageste suspension arme og afbryde armene fra de bageste parentes. Fjerne retainer foråret fra den forreste links og Fjern links fra dæk. Trække op på udlæg lift løftestang til at flytte suspension armene og trække dæk fra undersiden af plæneklipperen.

•Work drivrem off dornen remskiver og stjernehjul remskiver. Tage bælte off dækket. Passe den nye bælte omkring stjernehjul remskiver og de to dornen remskiver. Arbejde bæltet ind trisse riller og bælte guider.

•REINSTALL plæneklipper dæk i den omvendte rækkefølge af dens fjernelse. Krog drivrem omkring motoren remskive. Hæve løft håndtaget for at starte slåning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com