Sådan installeres et dæk vask Kit på en Crafstman Rider plæneklipper

August 16

Håndværker ridning plæneklippere i beskidte betingelser, og i sidste ende deres dæk vil få dækket i snavs og græs udklip. Dette kan forårsage problemer på dækket af ridning plæneklipper. Et dæk vask kit lader operatøren regelmæssigt rengøre dækket af plæneklipperen. Vask kit tillægger bunken og bruger en haveslange, kombineret med spray af de roterende vinger, for at rengøre håndværkeren Rider plæneklippers dæk.

Instruktioner

•Kontroller at håndværker maskinen på en plan overflade. Sætte maskinen i park og slukke for motoren. Vente indtil knivene stopper flytter hen til krog oppe dæk vask kit.

•Indstil dæk vask kit på havnens blade på toppen af plæneklipperen dæk. Brug øvelsen med den borehoved, der fulgte med dæk vask kit til at bore en port vask hul på dækket, hvis du har en ældre håndværker Rider plæneklipper, som ikke allerede har en port vask hul.

•Monter udvaskning port til dækket ved hjælp af en skruetrækker og skruen der kommer med dæk vask kit. Skru Slangeadapter i porten, indtil det låser på plads.

•Skru ordentlig slutningen af haveslange ind i slangen adapteren på havnens udvaskning. Tænd maskinen og engagere skære knive. Tænd havehus vandhane og vask ud dækket.

•Drej skære knive og plæneklipperen ud når dækket er renset. Fjerne dæk vask kit og udvaskning port, når knivene er holdt op. Ren dækket så ofte som nødvendigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com