Sådan installeres et fritstående brændeovn

January 15

Sådan installeres et fritstående brændeovn

Brændeovne bringe gratis varme ind i dit hjem, hvis du har jord med masser af løvtræer. Installere komfuret korrekt er vigtig, ikke kun for din familie og dit hjem sikkerhed, men også for et effektivt brændende ild. Når nætterne er kolde, med en knogle nedkøling vind, ønsker du din brændeovn til at udstråle med varme.

Instruktioner

•Find en placering til din brændeovn inden for et par fødder af skorstenen. I stovepipe vil afgiver varme, men hvis det er alt for længe på en vandret position, udkast fra branden vil kæmpe for at trække røgen fra branden. Find fritstående komfur 36 inches væk fra enhver brændbare vægge, og flytte alt mindst 36 inches væk fra omkring den brændeovn.

•Forbered ordet til brændeovn ved at installere en brandsikker pad af asbest pap, der strækker sig ud af 18 inches fra ydersiden af komfuret. Skåret væk enhver tæpperne fra dette område. Selv om vægten af komfuret holder puden gulv på plads, kan du også bruge et par linjer af byggeri lim til at holde pap på plads. Skære en del af 26-gauge stålplade til at dække pap, ved hjælp af en aviator klip, matchende omridset af pap. Brug konstruktion lim rundt om at holde metalplade på plads. Dække toppen af stål med mortared fliser, skifer eller mursten til at danne en brandsikker pad for et træ-komfur funktionssikkerhed.

•Situate den fritstående brændeovn på skorstenen pad så at døren til komfuret står over indre af værelse, med mindst 18 inches af pad udvide foran døren.

•Tilslut træ brændeovn til skorstenen med UL-godkendt skorsten rør. Spørg en certificeret skorsten professionel til at kigge på din skorsten, før du installerer den brændeovn. Har ham rene skorstenen og sikre, at du bruger den rigtige type af stovepipe til din bolig og komfur til at opfylde lokale bygning og sikkerhed koder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com