Sådan installeres et glas Block halv væg

June 14

Sådan installeres et glas Block halv væg

Et glas block wall definerer subtilt levende områder samtidigt med at tillade lys til at flyde frit. Til en robust væg, vil du først måle og konstruere en forhøjet vindueskarm, som glasblokke vil hvile. Denne karmen vil støtte glasblokke og give den en halv væg med en stabil base. For efterbehandling trim, overveje svimlende dit glasblokke for en åben føler, bruger specielle glas cap blokke eller bygge en træramme med smal træ gelænder til en mere stålsat look.

Instruktioner

•Lay glas blokke i en tør køre. Begynde ved at placere en fjerdedel-tommer spacer mod den eksisterende væg; Placer den første glas block i position, og tilføje en anden fjerdedel-tommer spacer. Fortsætte med at køre glasblokke med afstandsstykker, så længe din nye væg vil udvide. Mark positionen af blokke på den eksisterende væg og langs gulvet. Fjerne blokke.

•Kontrollér tykkelsen af karmen, tegner sig for højden af baseboard og færdige gulvbelægning tykkelse. RIP 2-tommer med 6 tommer tømmer og krydsfiner, hvis nødvendigt, at beslutsom vindueskarm højde og bredde af glasblokke. Nail vindueskarm boards på gulvet, på din prøveudsendelse markeringer, med 16d fælles negle.

•Applicer asfalt emulsion væsken på overfladen af karmen med en pensel. Lad det tørre.

•Brug plumb bob at markere plumb linjer på den eksisterende væg, lige op fra begge sider af karmen. Det første glas blok af hvert kursus vil sidde på karmen mellem disse linjer.

•Mark højden på hvert glas block kursus på væggen, herunder den fjerdedel-tommer kløft mellem hvert kursus. På toppen af hver andet kursus, skal du installere et panel anker til væggen. Hvis du installerer panel anker til drywall uden en stud, bruge gipsvæg ankre og 2 1/2-inch drywall skruer til at fastgøre panel anker. Klippe klæbende skum ekspansion strimler størrelse, og overholde dem til muren mellem de omhandlede varemærker og panel ankre.

•Mix kun nok af glas block mørtel, du kan bruge i 30 minutter. Lå med en tre-ottendedele-tommer tykkelse af mørtel på karmen for de første fire eller fem blokke. Placer ikke mørtel mellem glasblokke og ekspansion strimler på den eksisterende væg. Angiv det første glas block på mortared karmen op mod udvidelse strip. Placer fjerdedel-tommer T-strimler på mørtel fælles steder: for den første blok, placere en T-stribe på den øverste hjørne af den blok, der rører ekspansion strip på den eksisterende væg og på det nederste hjørne af den blok, der vender mod den næste klods i kurset.

•Tag andet glas block og smørret ene side med mørtel. Læg den mortared side op mod det første glas block og på karmen. Bruge en plan til at kontrollere hver blok. Bruge et stykke af skrot træ eller gummi hammer til at trykke et hjørne af blok-niveau. Fortsat lægge det første kursus, og sørg for, at du indsætter en T-strip mellem bunden af hver blok i kurset.

•Lay en fjerdedel-tommer tyk bund af mørtel oven på det første kursus i blokke. Lå det andet kursus i blokke på samme måde som først. Check hver blok med niveauet og justere blokke med en kølle, efter behov.

•Lay en en ottendedel tomme tykke seng af mørtel på toppen af den anden løbet af blokke. Tryk panelet anker i mørtel. Dække med cirka en ottendedel tomme tyk mørtel. Gentag denne fremgangsmåde på hvert panel anker placering.

•Lay tredje kursus blokke på samme måde som de første og anden kurser. Check hver blok med niveauet og justere blokke med en kølle, efter behov. Fortsætte æglæggende blokke i kurser, indtil du når din ønskede mur højde.

•Twist off fanerne T-spacer, hvis det er relevant, når mørtlen er tørret i ca 30 minutter. Fylde de tomme pladser med ekstra mørtel.

•Tryk i mørtelfuger med en samling værktøj, og glat ud i sømmene. Fjern overskydende mørtel med en våd svamp eller naturlig børste. Hvis det ønskes, cap glas block wall med keramik eller glas fliser og mørtel eller med en træramme og jernbane.

•Tillad mørtel hærde i to uger, derefter anvende en fugemasse til injektionsmørtel linjer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com