Sådan installeres et glas mosaik Backsplash

January 10

Sådan installeres et glas mosaik Backsplash

Glas mosaik flise installeret som en backsplash bag en køkken bordplade vil opdatere udseendet af køkkenet og tilføje dybde, tekstur, reflekterende elementer og en følelse af luksus. Installere mosaik flisen tager tre dage for de fleste køkkener. Vælg fliser i en række farver, der supplerer din eksisterende køkken indretning. Måle omhyggeligt og købe 5 procent flere flise end du tror, du skal tillade til knækkede fliser eller andre problemer.

Instruktioner

•Forbered væg overflade ved Afslibning af enhver ru pletter, fjerne negle, udfylde huller med spackle og en spartel, fjerne stikkontakt covers og fjerne komfuret. Dække og beskytte bordplader med kraftpapir tapede ned på siderne. Klip en 1-tommer pap spacer til at passe langs bagkant af bordplade. Denne spacer bruges til at løfte flisen under installationen, derfor er der injektionsmørtel rum under flisen. Tape ned spacer.

•Measure afstand fra bordplade til bordplade i hullet hvor komfuret plejer passer. Klip 1 x 3 tommer affaldstræ til denne længde og skru bestyrelsens at væggen midlertidigt. Dette kaldes en finans bord, og det bør i den nøjagtige højde som toppen af tælleren plus den pap spacer, som det vil bære flisen på tværs af hullet under installationen.

•Mix og anvende thinset mørtel ved hjælp af den glatte side af en 3/16-af-1/4-inch V-hak murske. Din thinset skal være 1/4 tommer tyk. Anvende kun én eller to ark ad gangen, så du har tid til at installere flisen, før thinset begynder at tørre. Træk din murske i hele thinset på en 45-graders vinkel. Dette vil fjerne halvdelen af thinset. Glat ud din thinset på 1/8-inch tykkelse. Rillede thinset vil efterlade synlige linjer gennem glas fliser.

•Anbring dit første flise lagen på startpunktet (ofte midterlinien af ovnen). Tryk flisen på plads, så den nederste kant til at hvile på finans- eller counter top. Bruge affaldstræ og en hammer, og tryk let på jævnt på tværs af arket flise til at sørge for der er god kontakt mellem hver flise og thinset.

•Align tilstødende ark så at de er lidt tættere end fugerne men ikke rørende. Kontroller kanterne justeres præcis og at fliserne ikke sagging som du går. Hvis flisen ark sagging det normalt betyder, at de ikke overholder godt til thinset. Bruge affaldstræ og en hammer til at trykke på tværs af alle led og hjørner.

•Soak en svamp i vandet og vride ud indtil den er fugtig men ikke dyngvåd våd. En halv time efter anvender thinset du skal kunne lidt justere fliser, hvis det er nødvendigt, og det er et godt tidspunkt at fjerne papiret vender over fliserne. Svamp papiret over fliserne flere gange over fem til 10 minutter. Når vandet opløser papir klæbende, skræl papiret starter i det ene hjørne og trække diagonalt. Justere nogen fliser løsnes i processen.

•Tag papiret opbakning flere gange under installationen ved at holde styr på hvor længe thinset har hærdning på forskellige områder af backsplash. Det er ofte en god idé at nedskrive tiden på kraftpapir så du ikke behøver at gætte. Lille glas flise stykker kan skæres ved hjælp af tohjulede glas flise nippers. Du skal måske skære nogle fliser omkring afsætningsmuligheder og stram områder. Tillad thinset 48 timer til at tørre.

•Wash off limrester ved hjælp af en svamp og blød børste. Bland urethan fugemasse, således at det er tyndere end kage frosting. Anvende injektionsmørtel ved hjælp af en epoxy injektionsmørtel float. Træk flyderen på tværs af fliser i forskellige retninger på en 45-graders vinkel, tvinger injektionsmørtel til alle fugerne. Skrabe ned af den overskydende fugemasse og tørre afsnittet bruge en fugtig svamp svirrede i en cirkulær bevægelse.

•Rengør flise med en svamp og rent vand indtil ingen injektionsmørtel forbliver på overfladen af flisen. Hvis du lader injektionsmørtel det vil hærde som beton, så arbejde små sektioner, indtil de er helt ren inden du flytter til næste afsnit. Anvend caulk omkring dine kanter. Re-installere din afsætningsmuligheder og fjerne finans board.

Tips & advarsler

  • Det er lettere at injektionsmørtel, hvis en person gælder injektionsmørtel og en anden person renser fuger bag dem. Denne måde injektionsmørtel kan bruges, før det begynder at hærde.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com