Sådan installeres et hjem telefonsystem

April 25

Sådan installeres et hjem telefonsystem

Installation af ledningsføring til dit hjem telefon uden for boksen forbindelse er dit ansvar. Processen med ledninger telefonsystemet er sikker, som systemet bruger kun lav spænding. I næsten alle tilfælde processen er meget ligetil og den største hindring, du bliver nødt til at overvinde arbejder med tiny ledninger, som er vanskelige at fratage og kan bryde nemt hvis den håndteres forkert.

Instruktioner

•Locate netværk interface device på ydersiden af dit hjem. Dette er normalt en lille grå boks, som vil få navnet på din telefon selskab eller tjenesteudbyder opført på boksen. Der bør være en temmelig tynd kabel går ind i boksen, som vil være telefonlinjen. Inde i kassen skal du finde en række terminaler med mindst fire forskellige farvede ledninger fastgjort. Dette er dit udgangspunkt.

•Indstil typen telefonkabel du arbejder med. Kablet vil være enten en standard fire strand wire, eller det kunne være en Cat 5-kablet. Både arbejde på samme måde, men ser meget forskelligt. En standard fire strand wire vil have en grøn, rød, gul og sort ledning. Hvis det er en Cat 5-kablet bliver ledningerne, hvide med en blå mark (grøn), blå med en hvid mark (Red), hvid med en orange mark (sort) og orange med en hvid mark (gul). Nedenstående instruktioner antager at du har en standard fire strand wire.

•Installation ledninger til din planlagte telefon stik placeringer. Planlægge ruten til din ledninger før du begynder. Hvis du planlægger at installere flere donkrafte, planlægge hele ruten før begyndelsen. Din eneste vejkryds eller splejsninger i ledningen skal være i jack telefonbokse. Andre splejsninger eller knudepunkter kan reducere billedkvaliteten og resultere i vedligeholdelse spørgsmål. Når du har planlagt ruten installere ledninger, at være sikker på at støtte det fra jorden, hvis routing den under dit hjem. IKKE skære wiren på telefonstikket steder, i stedet netop afgå en løkke, som du kan skære og arbejde med senere.

•Forbered telefonlinjen ved at skrælle væk den ydre belægning for at afsløre de enkelte ledninger. Når ledningerne er udsat strip ud omkring en halv tomme af dækningen på hver af de fire små ledninger. Denne tråd er meget sarte og du bliver nødt til at arbejde med forsigtighed eller risiko bryde wiren når tømte den. Knytte hver af ledningerne til den matchende farve inde i interface netværksenhed.

•Ledning hver af de enkelte stik. Du bliver tråd hver af de enkelte knægte med alle fire ledninger, men kun to er nødvendig for at fuldføre en enkelt telefonlinje. De fire ledninger er faktisk to forskellige linjer og er forbundet parvis. Husk sigt juletræer og humlebier bier. Rød og grøn (juletræ farver) og sort og gul (farver af en humlebi) er altid koblet sammen.

Tips & advarsler

  • Omhyggeligt inspicere hver telefonstik før du installerer dækslet. Være visse ingen af de nøgne dele af ledningerne der rører andre ledninger eller andre terminaler. Dette vil forårsage en fejl i systemet og kan resultere i en stor del af frustration. Når alle stik er installeret stik i en telefon på hver placering og check for en klart klartone.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com