Sådan installeres et Interlockable trægulv

January 5

Installere interlockable hårdttræ gulvbelægning ind i dit værelse giver en enklere måde at installere hårdttræ gulvbelægning end tidligere var tilgængelig. Med interlockable hårdttræ gulvbelægning sæler gulvbelægning automatisk sig sammen så du har mindre behov for negle og limen.

Instruktioner

Sådan installeres et Interlockable trægulv

•Flatten din eksisterende gulvbelægning. Bruge en nivellering enhed for at sikre gulvet som du skal installere interlockable hårdttræ Gulvbelægning er virkelig niveau. Du ønsker at være helt nøjagtig, så du ikke vil have problemer med installationen eller buckling af gulvbelægning, når det er fuldført.

•Start ved at lime en lang linje af interlockable hårdttræ gulvbelægning stykker langs den ene væg af dit værelse. Gøre dette ved udlægning af et lag af træ lim derefter placere et stykke af hårdttræ gulvbelægning på limen. Gøre dette langs den ene side af dit værelse. Vente på det tørre, før du gør noget andet.

•Sæt det næste lag af sikringsanlæg hårdttræ stykker siden den første linje af stykker du limet til gulvet. Klik på hvert stykke på plads, så det er sikkert. Hvert stykke af sikringsanlæg hårdttræ bør låse på plads sikkert. Hvis du har stykker, der ikke vises som sikker, afsætte dem og ikke bruger dem. Fortsætte dette indtil du har hele rummet installeret med sikringsanlæg hårdttræ stykker.

•Stagger interlockable hårdttræ gulv stykker til din smag. Svimlende brikkerne giver ikke kun en nice overordnede udseende til dit nye gulv, det giver en mere sikker gulve struktur. Hvis stykker ikke er forskudt, kunne de let komme fortrydes. Når du forskyde gulvbelægning stykker, forbinder det hver bord med et større antal andre boards, gør dit gulv mere stabil og sikker.

•Anvend en lys træ så passer den sidste række af sikringsanlæg hårdttræ stykker i. Måle stykker omhyggeligt, så du ved præcis hvilke størrelser skal du for hvert stykke. Brug saven til at oprette størrelser af hårdttræ stykker, der vil passe nøjagtigt. Derefter placere nogle lim langs området endelige væggen og låse stykker individuelt.

•Tag sokler langs væggene hvis det vises din nye gulvbelægning vil være højere end baseboards. Når du har fjernet baseboards, lå og sikre gulvbelægning hele vejen til kanten af dit værelse. Vedhæfte sokler på højere niveau for at fuldføre gulvbelægning på rummets kant.

•Nail gulv i gulvet bjælker. Dit gulv skal være fastgjort til gulvet strøer rundt om dit værelse. Gå rundt i lokalet langs placeringen af dit gulv bjælker og indsætte søm i trægulve. Vælg negle, der matcher farven på din gulvbelægning, hvis du ønsker.

•Tjek for knirker på gulvet. Dette er den bedste mulighed for at få alle squeakiness ud af din hårdttræ gulv, så gå ikke glip af et sted. Når en knirke opstår, skyldes det normalt krydsfiner shimmying mod en del af dit gulv. Når du finder en pibende spot, indsætte et søm i gulvet på placeringen af et gulv tværbjælke at stoppe knirkende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com