Sådan installeres et loft lys ved hjælp af de gamle ledninger

July 18

Sådan installeres et loft lys ved hjælp af de gamle ledninger

Stilarter og modeluner ændre; lampen du engang elskede ser nu dateret og gamle. Opgradere til den nyeste stil vil give nyt liv til din indretning. Du måske overvejer at ansætte en elektriker til at installere den nye armatur du plukket ud, men du behøver ikke at. Med ledninger allerede på plads er opgaven enkel og sikker, hvis du følger et par enkle trin.

Instruktioner

At fjerne den gamle lampen

•Drej magt til armaturet off. Find circuit breaker eller sikringen for armaturet og slukke den eller fjerne sikringen.

•Fjern alle pærer fra armaturet og luk fixture fra sin boks. Omhyggeligt sænke armaturet og iagttage, hvilke ledninger er tilsluttet. Bør der tre forbindelser til armaturet: en varm ledning, der er enhver farve, men grøn eller hvid, en hvid neutral ledning og en grønne eller nøgne jordet wire. Brug no-kontakt spænding detektor til at sikre, at strømmen er slukket.

•Tag wire møtrikkerne forbinder armaturet til ledninger. Slappe af holdeanordning ledninger fra huset ledninger og du er klar til at afsætte den gamle stativ.

Du installerer den nye lampen

• Tilslut jordledningen på den nye armatur til jordledning i boksen eller boksen, selv hvis der er ingen jordledning. Hvis der er ingen jordledning i boksen, bør der være en grøn skrue til at fastgøre det til.

•Tilslut den hvide neutrale ledning på armaturet til neutral hvid ledning i boksen. Placer de nøgne ender af ledninger sammen og twist på en ny ledning møtrik indtil møtrikken er stram og en blid slæbebåd vil ikke trække ledningen.

• Tilslut den sorte ledning i armaturet til den varme, farvede ledning i boksen. Hold bare enderne sammen og twist på en ny ledning møtrik, indtil det er stramt. En blid slæbebåd bør ikke fjerne den sorte ledning fra forbindelsen.

•Skub ledninger ind i boksen og vedhæfte den nye armatur ifølge producentens anvisninger. Gøre nødder eller skrue sidder godt stram, men ikke over stramme.

•Installer nye lys pærer og tænd for strømmen tilbage. Test den nye armatur til at sikre det virker korrekt med switchen.

Tips & advarsler

  • Læs installationsvejledning til den nye lampen før begyndelsen. Nogle lamper og lysekroner har mere end ét sæt ledninger tilsluttes. Alle de sorte ledninger, alle de hvide ledninger og alle jorden ledninger skal have forbindelse til deres tilsvarende ledninger i boksen. Afhængigt af ledninger til netop din situation, kan der være ledninger i boksen, der ikke påvirker din installation. Kun foretage tilslutninger til de ledninger, der blev brugt til wire gamle armaturet. Det er muligt, at der ikke vil være en hvid ledning i boksen knyttet til det gamle stativ. I dette tilfælde er det vigtigt at iagttage, hvilke ledninger blev brugt til varme, neutral og jorden, og at skabe nye forbindelser i overensstemmelse hermed.
  • Elektrisk arbejde på egen hånd kan potentielt udsætte dig for farlige elektrisk strøm. Altid slukke for strømmen før starten, kontrollere strømmen er slukket ved at teste og ikke slukke for strømmen, indtil du er klar til at teste den nye installation. Selv om denne installation er enkel nok for enhver begynder at opnå sikkert, hvis du er usikker eller ikke føler sig sikker i din evne, leje en kvalificeret elektriker til at gøre arbejdet. Der er ledninger situationer, der bruger forskellige ledninger metoder end den, der er beskrevet i denne procedure. Hvis du er usikker på ledningerne anvendte eller ude af stand til at finde ud af hvilke ledninger du skal bruge, leje en kvalificeret elektriker til at gøre arbejdet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com