Sådan installeres et Loft vindue

March 10

Loft vinduer, ovenlys og kviste er alle åbninger i et tag, der tillader mere lys inde under spærene. Kviste har normalt facadevinduer mens loft vinduer og ovenlys følger flyet af taget. Windows kan være boble typer, der hæver sig over linjen tag eller ligge fladt langs taget. Nogle stilarter åbne for at tillade luft i. De fleste bruger polycarbonat, plexiglas eller lignende materialer, som er mindre tilbøjelige til at skade end glas. Udformningen er lignende--tagdækning er fjernet, spær er skåret, vandrette seler er tilføjet og en ru ramme er bygget til at holde vinduet på plads.

Instruktioner

•Vælg en pre indrammede vindue eller ovenlys i de ønskede dimensioner i rummet. Markere omridset af vinduet med kridt på taget, hvor du ønsker det monteret. Gå ind i loftet plads hen til lokalisere spær. Overveje at montere et lille vindue mellem spær fordelt 24 inches fra hinanden eller har planer om at skære mindst én spær for bredere windows.

•Tag loft dækker og isolering fra inde taget at afsløre spær. Sørg for der er ingen elektriske ledninger i området. Drive søm gennem tag dæk til at markere hjørnerne til vinduet åbnes sammen med spærene. Brace spær på begge sider af vinduet åbning med 2 x 4 brædder placeret nedenunder spær eller brædder fastgøres udenfor spær og tilsvarende spær på anden siden af taget. Fjerne helvedesild og bruge en rundsav til at skære taget pyntede omkring vinduet kontur.

•Kontrollér en ru ramme for vinduet. Måle de øverste og nederste punkter for rammen. Placer vandrette dobbelt 2 x 4 headers mellem spær på toppen og bunden af den rude område. Nail bestyrelser samt 16 d indramning negle og en hammer og derefter montere dem på plads med indramning negle drevet gennem spær i header ender. Brug en plan til at sætte disse bestyrelser jævnt.

•Tilføj 2 af 4s på hver side af vinduesåbning, mellem de øverste og nederste headere. Foranstaltning fra hjørne til hjørne for at sikre, at åbningen er firkantet. Skære bestyrelser til at passe med rundsaven. Negle 2 af 4s til spær på hver side. Gøre dimensioner på dette uslebne åbning i overensstemmelse med plads til vinduet præ-bygget.

•Indstil vinduet præ-bygget ind i ru ramme åbning og tandbøjle det på plads med træ shims på toppen og bunden. Bruge en plan og square for at sikre det er korrekt indstillet og bruge shims til at justere det til at passe. Fastgør vinduesrammen til det rå billede med skruer; Følg vejledningen fra vinduet producenten til at fastgøre den på plads.

•Applicer tagdækning papir og metal blinkende omkring kanterne af vinduet tag eller loft. Lift shingles omkring vinduesramme med en pry bar lige nok til at skubbe papir og blinke under dem. Fastgør blinkende med rullesten negle. Køre blinkende op ad siderne af vinduet og over tag at forsegle krydset. Erstatte enhver helvedesild, der blev fjernet.

Tips & advarsler

  • Hvis indre af loftet eller andre rum er færdig, skal du muligvis skåret ud drywall hen til gøre plads til vinduet og lappe det, når vinduet er installeret.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com